16 Φεβρουαρίου 2017

Νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας στους γόνους των λαθρομεταναστών. Η ταφόπλακα της φυλής των Ελλήνων.

Μετά και την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου, για την απόδοση ιθαγενείας στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και των γόνων τους, οι ιθαγενείς σε αυτό το κομμάτι γης, δεν θα είναι όπως τους ξέραμε...
Στις παρακάτω φωτογραφίες του παρόντος, αντικατοπτρίζεται το μέλλον αυτού του τόπου. Ενός τόπου όπου τα αγάλματα, οι αγιογραφίες, οι χαλκογραφίες, οι φωτογραφίες, οι κινηματογραφικές ταινίες κλπ. μέχρι και του 1990, δεν θα έχουν καμμία σχέση με το πολύ, μα πάρα πολύ, κοντινό μέλλον.
Καλό ήταν το ταξίδι αυτής της φυλής μέσα στις χιλιετηρίδες. Ήρθε ο καιρός λοιπόν, να τελειώσουν μαζί της, με την πιο τέλεια οργανωμένη γενοκτονία, όλων των εποχών...!

Να "μνημονεύσουμε'" τους νεοφιλελεύθερους ολετήρες, που ψήφισαν ΥΠΕΡ και ΠΑΡΩΝ στο λαθρονομοσχέδιο:
Το άρθρο 29 του νομοσχεδίου «Τροποποιήσεις του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας» αναφορικά με τη διαδικασία κτήσης ελληνικής ιθαγένειας από ανήλικο αλλοδαπό λόγω φοίτησης σε σχολείο που ακολουθεί το υποχρεωτικό ελληνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και διδασκαλίας, σύμφωνα με τις λοιπές οριζόμενες προϋποθέσεις, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.
Στην ψηφοφορία του άρθρου 29 ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ ψήφισαν «υπέρ». «Κατά» δήλωσε η Χρυσή Αυγή. «Παρών» δήλωσαν η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων. Στην ψηφοφορία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκπροσωπήθηκαν από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Θανάση Παπαχριστόπουλο και απουσίασε ο εισηγητής Κωνσταντίνος Κατσίκης.

Ας αποχαιρετήσουμε την Ελλάδα των Ελλήνων, καλωσόρισες Ελλάδα των κάφρων...

Προφανώς θα γίνει το αντίθετο.....








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου