9 Νοεμβρίου 2016

Οι δημοσκοπήσεις σε ακόμη ένα Βατερλώ...!


Έχει πια γίνει εμφανές ότι κάτι πρέπει να αλλάξει με τις δημοσκοπήσεις. Βεβαίως θα μπορούσαμε και να τελειώνουμε με αυτό το μέσο γκεμπελικής προπαγάνδας, αλλά το ενδιαφέρον του κόσμου για προβλέψεις και στατιστικές, και η ανάγκη των ενδιαφερομένων που τις χρηματοδοτούν, για να μάθουν πραγματικά πού βρίσκονται και να τις μαγειρέψουν όπου αυτό χρειάζεται προς το συμφέρον τους, είναι οι λόγοι που δεν θα σταματήσουν.

Τελευταία μεγάλη αποτυχημένη πληρωμένη προπαγάνδα, έγινε στις πρόσφατες εκλογές των ΗΠΑ. Πλήρης αποτυχία, με τα ποσοστά της κάλπης να είναι εντελώς τα αντίθετα από αυτά των δημοσκοπήσεων.
Πρέπει να έχει γίνει πια σαφές, μετά και τη μεγάλη αποτυχία των ελληνικών δημοσκοπήσεων, ότι δύο τινά συμβαίνουν. Ή ότι οι δημοσκοπήσεις πια δεν μπορούν να δείξουν την πραγματικότητα, οπότε δεν υπάρχει λόγο υπάρξεώς τους, ή, που είναι και η πραγματικότητα, οι δημοσκοπήσεις έχουν γίνει το τέλειο όργανο προπαγάνδας υπέρ του συστήματος και όποιων πληρώνουν και θέλουν τα λεφτά τους να πιάσουν τόπο...

Οι δημοσκοπήσεις δεν αποτελούν πλέον μία μέθοδο προβλέψεως της πραγματικής τάσης της κοινωνίας, έχουν μετατραπεί σε βασικό ρυθμιστικό παράγοντα διαμορφώσεως της τάσης της κοινωνίας. Μαζί με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Εξαπάτησης για εμάς) αποτελούν τα τέλεια όργανα προπαγάνδας των εξουσιαστών μας.
Μη τους βλέπετε, μη τους ακούτε, μη τους πιστεύετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου