9 Φεβρουαρίου 2016

ΚΕΕΡΦΑ και λοιπές φασιστικές οργανώσεις, έκαναν αντισυγκέντρωση στο Σχιστό Κερατσίνιου

Τα φασιστοειδή της νέας τάξης πραγμάτων και του νεοφιλελευθερισμού. Ελπιδοφόρο το ότι ήταν λίγες δεκάδες.
Τα φασιστοειδή των μυστικών υπηρεσιών έκαναν πάλι αισθητή την παρουσία τους στις διαδηλώσεις Ελλήνων πολιτών κατά των κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών.
Αυτά τα μίσθαρνα όργανα του νεοφιλελευθερισμού, αυτά τα ψευτοαριστερά-ψευτοαναρχικά υποκείμενα, αυτοί οι λακέδες του συστήματος, τόλμησαν και μόλυναν με την παρουσία τους τις αγνές εργατικές συνοικίες του Πειραιά.

ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) αυτά τα λαμόγια και ο συντονιστής τους επ' ονόματι Πέτρος Κωνσταντίνου (φωτό), αυτά τα ανθελληνικά φασιστόμουτρα, τολμούν να διαδηλώνουν υπέρ των ακατάσχετων μεταναστευτικών ρευμάτων.
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...;

Πολλοί τον αποκαλούν γκέι. Δεν μας ενδιαφέρουν οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός (εφόσον είναι αξιοπρεπής). Μας ενοχλούν όμως τα άτομα που είναι "πούστηδες" στην ψυχή.
Αυτοί οι φασίστες λοιπόν, εξέδωσαν και ανακοίνωση κινητοποίησης και αντισυγκέντρωσης κατά των κατοίκων της περιοχής. Ας διαβάσουμε το φασιστικό παραλήρημα:
«Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι στην πόλη του Κερατσινίου», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΕΡΦΑ και προσθέτει ότι «χρυσαυγίτες, φορώντας την προβιά Επιτροπής Κατοίκων Πειραιά, καλούν σε ρατσιστική σύναξη μίσους στο Σχιστό Κερατσινίου κατά του στρατοπέδου μεταναστών. Δεν θα επιτρέψουμε στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα να χύνουν στην ίδια του τη γειτονιά ρατσιστικό δηλητήριο σε βάρος των προσφύγων και των μεταναστών στοχοποιώντας τους δήθεν για υποβάθμιση της περιοχής».

Έλεος, με τον Παύλο Φύσσα. Δολοφονήθηκε ύστερα από συμπλοκή, οπαδικού τύπου, με έναν πρώην ΚΚΕ, όψιμο χρυσαυγίτη, αλλά μέλος του ΚΚΕ για χρόνια. Πόσο κάφρος και ξεφτιλισμένος αλήτης μπορεί να είσαι για να συνεχίζεις να λες τα ίδια και τα ίδια ψέματα, μόνο και μόνο για να στηρίξεις τα αρρωστημένα πιστεύω σου;  Και πόσο ηλίθιο άτομο είσαι, που ως οπαδός του συγκεκριμένου διεστραμμένου ατόμου και των δράσεών του, αναπαράγεις τις ίδιες μπαρούφες...;

Όσο για τους συγκεντρωθέντες κατοίκους της περιοχής, μπορεί και να τους οργάνωσε η Χρυσή Αυγή, καλά έκανε και τους οργάνωσε. Δεν θα κοιτάξουμε το δέντρο και θα χάσουμε το δάσος.
Συγχαρητήρια στους εκατοντάδες κατοίκους που διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στην λαθρομετανάστευση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου