25 Σεπτεμβρίου 2015

Η Χρυσή Αυγή και η αλλαγή του αρχηγού της...


Μετά τις εκτεταμένες συζητήσεις που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα για επικείμενο συνέδριο στο συγκεκριμένο κόμμα και με την αναμφισβήτητη δυναμική που έχει ο Ηλίας Κασιδιάρης στους οπαδούς αλλά και στην νεολαία, πολλοί ανεγείρουν θέμα αλλαγής αρχηγού.
Φυσικά τα ΜΜΕ που θέλουν να πλήξουν την ενότητά τους, το παίρνουν και το διατυμπανίζουν.

Όμως, η πικρή αλήθεια για τον Μιχαλολιάκο είναι ότι αυτές τις συζητήσεις δεν τις προκάλεσαν τα ΜΜΕ. Πρόκειται για μία βοή, τόσο δυνατή, που έφθασε μέχρι και τα δημοσιογραφικά των σταθμών. Οι περισσότεροι ψηφοφόροι του κόμματος, έχουν αρχίσει να εκφράζουν ανοιχτά την πεποίθησή τους ότι ο Κασιδιάρης πρέπει να αναλάβει τα ηνία του κόμματος.

Βεβαίως αυτό θα αργήσει να γίνει. Αυτά τα κόμματα είναι προσωποπαγή και ο αρχηγός τους είναι και... ιδιοκτήτης τους. Άλλωστε, έκανε τόσα χρόνια αγώνες και υπομονή για να μπει στο κοινοβούλιο, θα φύγει τώρα που ανεβαίνει συνεχώς (παρ' όλες τις πολιτικές διώξεις);

Όμως και το μέλλον του κόμματος δεν είναι για περισσότερο από 10%, και αυτό μόνο και μόνο επειδή συνεχώς θα βαλτώνουμε ως κράτος. Είναι γενική διαπίστωση ότι, ο Μιχαλολιάκος, επικοινωνιακά δεν το έχει και αντικειμενικά το παρουσιαστικό και η φωνή του είναι αντιπαθητικά. Και αυτός είναι ένας λόγος που ακόμη (αν δεν είναι διαπλεκόμενος και αυτός) δεν τον έχουν φάει.
Αν τον δολοφονούσαν, κατ' αρχάς θα τον ηρωοποιούσαν, κατά δεύτερον θα συσπείρωναν ακόμη περισσότερο τους οπαδούς, αλλά και θα προσέλκυαν και πολλούς νέους και τρίτον ξέρουν ότι θα ανερχόταν στην ηγεσία κάποιος καλλίτερος (επικοινωνιακά) από αυτόν.

Όμως ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι η απάντηση; Όχι, ούτε αυτός το έχει. Μπορεί βεβαίως να προσελκύσει ακόμη περισσότερο, νεαρό κυρίως, κόσμο στις τάξεις του κόμματος και αγανακτισμένους, αλλά δεν φέρνει νέο αέρα. Οι αντιδράσεις του και ο αστείρευτος εκνευρισμός του, τον καταντάει και αυτόν αντιεπικοινωνιακό για τις ευρείες μάζες.
Δεν μιλάμε βέβαια για τον Χρήστο Παππά, ο οποίος φαινόταν σοβαρός μέχρι που... κατούρησε έξω από το MEGA.

Εν κατακλείδι, η Χρυσή Αυγή, για να γίνει εξουσία, ή θα πρέπει να πάρει τα όπλα, ή θα πρέπει ο μισός πληθυσμός να λιμοκτονήσει.

1 σχόλιο:

  1. o Hλιας ειναι ετοιμος πλεον ..........αγωνιστης,ρητορας,ετοιμολογος,εμφανισιμος,νεαροτατος..........εκφραζει τη νεα γεννια.........

    παναγιωτης
    πρωην φακελομενος κομμουνιστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή