29 Σεπτεμβρίου 2015

131 μάρτυρες για την δίκη της Χρυσής Αυγής. Άντε μπας και τελειώσουμε καμμία φορά με αυτήν την παρωδία...

Οι πατέρας του Παύλου Φύσσα θα είναι ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας
Τί θα γίνει επιτέλους θα προχωρήσει αυτή η περίφημη δίκη;
Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια, από τον φόνο Φύσσα και την καθαρά πολιτική δίωξη του συγκεκριμένου κόμματος, ακόμη περιμένουμε να ξεκινήσει κάτι. Και είναι βεβαίως μία ξεκάθαρη πολιτική δίωξη, ασχέτως της ευσταθείας μέρους του κατηγορητηρίου, μιας και οι προφυλακίσεις και οι διώξεις, στο μέγιστο μέρος τους, έγιναν με αστείες έως γελοίες αφορμές. Όπως ισχυρίζεται ο Ηλίας Κασιδιάρης, τον προφυλάκισαν επειδή είχε δύο κυνηγετικά όπλα στην οικία του και κανείς δεν τον αμφισβητεί...!
Όποιος λοιπόν δεν έχει παρωπίδες πρέπει να έχει αντιληφθεί ότι το κατηγορητήριο, κυρίως κατά των ηγετικών στελεχών της Χ.Α. πρέπει να είναι αίολο και αδύνατο να σταθεί σε ένα "φυσιολογικό" δικαστήριο.

Μη ξεχνάμε επίσης ότι η συλλογή ανακριτικού υλικού και στοιχείων για την "εγκληματική" οργάνωση, είχε ξεκινήσει να συλλέγεται πολύ πριν την υπόθεση Φύσσα.
Χοντρικά μπορούμε να πούμε ότι τρία, προφανώς και παραπάνω χρόνια, μαζεύουν ανακριτικό υλικό, το οποίο πολλοί εξ αυτών το θεωρούν μάλιστα και υπεραρκετό. Γιατί όμως αυτό το ατράνταχτο κατηγορητήριο δεν οδήγησε σε κάποια δίκη νωρίτερα; Τί άλλο υλικό περιμένουν να προσθέσουν; Πόσο βαθιά στην φυλακή θέλουν να τους βάλουν; 20, 30, 40 χρόνια; Δις, τρις, τετράκις, πεντάκις ισόβια; Πόσο...;
Προφανώς, όπως και πολλοί ποινικολόγοι έχουν διαπιστώσει, με αυτό το κατηγορητήριο δεν πας πουθενά. Καθυστέρησαν λοιπόν την έναρξη της δίκης γιατί ήλπιζαν μπας και καταφέρουν να ενισχύσουν το κατηγορητήριο με κάποιες... πραγματικές κατηγορίες που να ευσταθούν.

Μη ξεχνάμε, προ διετίας και την περίφημη υπόθεση με τα κρυμμένα όπλα της Χ.Α. και το περίφημο οπλοστάσιό της, με πρωταγωνιστή τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη. Τελικά ύστερα από ενδελεχή έρευνα διαπιστώθηκε, ότι ο εν λόγω εφοπλιστής είχε διασυνδέσεις με στελέχη της... Νέας Δημοκρατίας... και συγκεκριμένα, χρημάτιζε τον τότε υπουργό Γιάννη Μιχελάκη προκειμένου να ασκήσει κοινοβουλευτικό έλεγχο, καταθέτοντας ερώτηση υπέρ των συμφερόντων του.....!!!!
Ένα απίστευτο φιάσκο που πέρασε και δεν άγγιξε την Νέα Δημοκρατία.

Για να δούμε λοιπόν τί θα βγει από αυτόν τον τραγέλαφο, αν ποτέ καταφέρουν και τον ολοκληρώσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου