11 Αυγούστου 2015

Κως: Αστυνομικός χαστούκισε μετανάστη - Κάλυμνος: Ένταση με λαθρομετανάστες που επιχείρησαν να κατεβάσουν την Ελληνική Σημαία.

Χανόμαστε και ακόμη οι φασίστες ψευτοφιλάνθρωποι νεοφιλελεύθεροι αριστεροί και δεξιοί, μας τρομοκρατούν και μας υπνωτίζουν με τις πολιτικές ορθότητες, τους ρατσισμούς τους, τις απειλές τους.
Επιτέλους ας αντιδράσουμε. ΟΧΙ επιθετικά απέναντι στους λαθρομετανάστες, αλλά εναντίον των πολιτικών ταγών. Θα πρέπει να ξέρουν ότι τους επιτιθέμεθα τόσο για την οικονομική κατάρρευση όσο και για τους λαθρομετανάστες. Όπου τους βλέπεται πρέπει να τους φτύνεται και να τους λοιδορείτε, και να τους λέτε και τον λόγο που το κάνετε (ειδικά για τους λαθρομετανάστες).

Δύο πράγματα μπορούν να γίνουν και επιτέλους να τεθούν σε εφαρμογή από το ανύπαρκτο κράτος:
1) ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ασκώντας το κράτος με την αστυνομία και τον στρατό την απαραίτητη βία σε όσους επιχειρούν κατ' αρχάς να εισβάλουν και κατά δεύτερον σε όσους ήδη έχουν εισβάλει (ακόμη και σε αυτούς που έχουν μπουκάρει προ 25 ετών).
ή 
2) Ας δημιουργηθούν "Καταυλισμοί Εργασίας" όπου οι λαθρομετανάστες θα υποχρεούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και την εργασία τους στην Ελλάδα. Έτσι θα "τιμωρούνται" (κάθε άλλο παρά τιμωρία θα είναι βέβαια, αφού θα έχουν στέγη, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη) για την εισβολή τους και την επίθεση στην πατρίδα μας και κατά δεύτερον θα εξασφαλίζουν και το εισιτήριο επιστροφής τους στις χώρες τους.

Άλλη λύση δεν υπάρχει. ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ

Πώς διαβάσαμε την είδηση με τον αστυνομικό στο καθεστωτικό newsbomb:
Δραματική η κατάσταση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από τη συνεχή εισροή μεταναστών.
Περιστατικό ρατσιστικής βίας σημειώθηκε στην Κω, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter ο ανταποκριτής του Associated Press, Dalton Bennett.
Ο Bennett ανέβασε μία φωτογραφία και ένα βίντεο που δείχνει έναν Έλληνα αστυνομικό να χτυπά έναν μετανάστη, την στιγμή που Πακιστανοί και Σύροι πρόσφυγες περιμένουν στη σειρά για να πάρουν τα έγγραφα της προσωρινής τους παραμονής στη χώρα.
Στην ίδια φωτογραφία διακρίνεται ο αστυνομικός να κρατά και ένα μεγάλο μαχαίρι.
Πρόκειται για αρχιφύλακα που υπηρετεί στο αεροδρόμιο της Κω και έχει αποσπαστεί στο Α.Τ. του νησιού. 
Η Ελληνική Αστυνομία επιβεβαίωσε το περιστατικό γνωστοποιώντας πως ήδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το συμβάν, ενώ ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Μιλάμε για έναν απίστευτα μεγάλο όγκο εισβολέων, μη διαχειρίσιμων σε κάθε περίπτωση με τους αστυνομικούς και λιμενικούς να βρίσκονται σε επιφυλακή 24 ώρες το 24ωρο για μήνες, φοβούμενοι φυσικά και για την σωματική τους ακεραιότητα, και έχεις τους αλήτες - ρουφιάνους - δημοσιογράφους από τις μαλακές καρέκλες τους, να διαμαρτύρονται για αστυνομική βία. Αιδώς αχρείοι...

Η ένταση στην Κάλυμνο
Πανικός κυριαρχεί στο νησί καθώς μια ομάδα λαθρομεταναστών έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Ένταση κυριαρχεί στις αρχές στου νησιού,καθώς μια ομάδα λαθρομεταναστών έσκισε την ελληνική σημαία.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι ξένοι “επισκέπτες” έπρεπε να δώσουν τα χαρτιά τους στους λιμενικούς. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όταν για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους άρχισαν να παρεκτρέπονται, με αποτέλεσμα να βεβηλώσουν το ελληνικό σύμβολο.
Άρχισαν να διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση που υπάρχει στη χορήγηση προσφυγικών εγγράφων για να έρθουν στην Αθήνα.Επικράτησε ένταση και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν προπηλακισμοί λιμενικών.

Επίσης, έκρυθμη παραμένει η κατάσταση με τους κατοίκους του νησιού να ζητούν την άμεση απομάκρυνση των προσφύγων από τους δημόσιους χώρους, στους οποίους έχουν βρει πρόχειρα καταλύματα.
Αυτή τη στιγμή ένοπλοι λιμενικοί βρίσκονται εκεί για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο από το δελτίο του μπομπολο-mega, που προσπαθεί να παρουσιάσει το γεγονός στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας:



ΠΗΓΗ: http://www.hellas-now.com/2015/08/blog-post_216.html#sthash.nuUl30uT.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου