10 Ιουλίου 2015

"H πρώτη φορά αριστερά" ή "η πρώτη φορά ξανά ΠΑΣΟΚ" μας φέρνει μνημόνιο. Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε την κατ' οίκον παραγωγή...

Ένα μνημόνιο ακόμη, που πρέπει να αποδεχτούμε πια όλοι, γιατί η "φιλάνθρωπη" αριστερά δεν θα δεχόταν ποτέ το κακό μας, αλλά επειδή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και παρ'  όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκανε, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να μας πληροφορήσει ότι θα πρέπει να υπογράψουμε.
Κατάφεραν να μας φέρουν στο σημείο να παρακαλάμε για μνημόνιο, γιατί η ενδεχόμενη ρήξη μπορεί και να σημαίνει γεωπολιτικές ανακατατάξεις. Οι οικονομικές συνέπειες θα είναι πολύ σοβαρές αλλά δεν τις βάζουμε πάνω από τις γεωπολιτικές. Αν σαν χώρα ήμασταν κάπου στην Ελβετία, τότε, η ρήξη θα μπορούσε να είναι μία διέξοδος, πολύ επώδυνη, αλλά θα υπήρχε η προοπτική της ανεξαρτησίας.
Φυσικά θα πρέπει να λάβουμε υπ'  όψιν και έναν ακόμη σοβαρό παράγοντα, που είναι η λαθρομετανάστευση. Κάθε μέρα εισβάλουν στην πατρίδα μας άνω των χιλίων λαθρομεταναστών και έτσι όπως πάμε, σε λίγα χρόνια, θα είμαστε ένα κράτος πολυεθνικό, πολυφυλετικό και σίγουρα όχι ελληνικό.

Μη γελιόμαστε όμως, ό,τι και να επιλέξουν οι κοινοβουλευτικοί, εις βάρος μας θα είναι. Όταν οι κυβερνήσεις και τα κόμματα έχουν έλλειψη ελάχιστης πατριωτικής συνείδησης μη περιμένουμε ποτέ να δούμε ξαστεριά. Υπέρ άνω όλων είναι το κόμμα τους, για αυτό και πάντα πόνταραν στην κομματική πελατεία, στον διχασμό του λαού, στην αναξιοκρατία, στον γιγαντισμό του δημοσίου ως μέσον ανταμοιβής του "πελάτη" που τους ψήφισε, στις ψεύτικες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Τί πρέπει να κάνουμε; 
Τα πράγματα πια είναι φανερά και ξεκάθαρα. Πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε ο καθένας στον χώρο του και σε συνεργασία με συγγενείς και φίλους και να αρχίσουμε να παράγουμε κάποια ελάχιστα προϊόντα μέσα στα σπίτια μας. Θα πρέπει να εφαρμόσουμε εθνική αλληλεγγύη.
Να εκμεταλλευτούμε τις αυλές μας για ζαρζαβατικά. Να κάνουμε τις ταράτσες μας κήπους, ικανούς να μας δίνουν τροφή. Να ξαναβάλουμε τα κοτέτσια, να ξαναοργώσουμε τα χωράφια μας στα χωριά μας, να γίνουμε κατ' οίκον παραγωγικοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου