2 Ιουλίου 2015

Τσιπροδημοψήφισμα ή πώς να κάνεις ήρωες το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ...

Με δεδομένο ότι ήξερε, ότι ένα τέτοιο δημοψήφισμα θα έφερνε bankrun και "καταστροφή" (όπως είχε προβλέψει το... 2011). Και με δεδομένο ότι με το που θα έκανε αυτήν την κίνηση οι εταίροι μας θα του έκλειναν την στρόφιγγα σε ρευστό και θα είχαμε κλείσιμο τραπεζών και μειωμένη ρευστότητα. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΘΕΛΕ να κάνει;

- Μήπως είναι πολύ ηλίθιος, και οι σύμβουλοί του τα πασοκικά αρχιλαμόγια, του την είχαν στημένη;
- Μήπως την είδε επαναστάτης ο μεγαλοαστός και βρήκε τώρα την ευκαιρία να παίξει μαζί μας;
- Μήπως είναι βαλτός ο αρχιπροδότης, ώστε τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ποτάμι, να φανούν και ήρωες, και στο τέλος να μας λένε ότι "σας τα λέγαμε"; Πραγματικά, κάθε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ θα πρέπει να πάει στην Κουμουνδούρου και να ανάψει ένα κεράκι στον άνθρωπο πλυντήριο. Στον εγκάθετο που έκανε ξέπλυμα των μνημονιακών καθαρμάτων.
Η πλάκα είναι ότι έχουν ξεσπαθώσει όλοι οι μνημονιακοί. Μπράβο εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ τα καταφέρατε.

Ξύπνησαν τώρα και κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν να μη γίνει τελικά. Ένα δημοψήφισμα που γύρισε μπούμερανγκ, όχι τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στους Έλληνες πολίτες.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός του 15μελούς, με την κίνηση αυτήν πετυχαίνει και κάτι ακόμη. Υποβαθμίζει την έννοια του δημοψηφίσματος και την αδυνατίζει. Κατάφερε να κάνει πολλούς Έλληνες να σκέφτονται αν τα δημοψηφίσματα είναι σωστό να γίνονται.

Επίσης βγαίνει και κάνει διακήρυξη και προπαγάνδα υπέρ του ΟΧΙ και λίγο πολύ, όσους ψηφίσουν ΝΑΙ τους θεωρεί προδότες. Και διχαστικός λοιπόν!!!

Αυτούς θέλεις όμως Έλληνα, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, Ποτάμια κλπ και μετά διαμαρτύρεσαι. Και αν θα γίνουν πάλι εκλογές, πάλι τα ίδια λαμόγια θα ψηφίσεις.
Τρέχα τώρα στις ουρές των τραπεζών ραγιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου