26 Ιουνίου 2015

"Έχουν βάλει σκοπό, το 2050 να ζούνε στην Ελλάδα 3.000.000... Έλληνες"... "ρατσιστικό" παραλήρημα σε ραδιοσταθμό

Σαρώνοντας τους ραδιοφωνικούς σταθμούς κάποιο βράδυ, πέσαμε στην συχνότητα του αθλητικού σταθμού 103,3. Τί το ιδιαίτερο ακούσαμε; Ο παρουσιαστής εκείνης της ώρας, έκανε κάποιες απίστευτες δηλώσεις, που την σημερινή εποχή ακραίες και ρατσιστικές μόνο μπορούν να χαρακτηριστούν.
"Έχουν βάλει σκοπό, το 2050 να ζούνε στην Ελλάδα 3.000.000... Έλληνες"
Προφανώς ο λόγος της "πατριωτικής" έξαρσης, ήταν η εισβολή των δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην νήσο Λέσβο. Φαίνεται ότι ακόμη και οι ανεκτικοί, έχουν αρχίσει να ανησυχούν.
Ο "Έλληνας" καλαθοσφαιριστής Αντετοκούμπο
Και είναι περίεργο αυτό το ξέσπασμα, γιατί ακόμη και οι αθλητικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν κατακλυστεί με τους καθώς πρέπει αριστερούς θολοκουλτουριάρηδες. Ότι ακούγεται και προπαγανδίζεται στα πολιτικά και κουλτουριάρικα ραδιόφωνα, ακριβώς τα αντίστοιχα περνάνε και στα αθλητικά.
Μη ξεχνάμε τον "Έλληνα" καλαθοσφαιριστή Αντετοκούμπο (ή κάπως έτσι) που οι λαθρομετανάστες αφρικανοί γονείς του, μας τον προσέφεραν στην μάνα ελληνική γη. ΟΛΕΣ οι αναφορές των παρουσιαστών μίλαγαν για τον Έλληνα αθλητή που τιμά την Ελλάδα με την παρουσία του και τις επιδόσεις του. Ακόμη και ο πρωθυπουργός για τον... "άθλο" του να πάει να παίξει σε ομάδα του ΝΒΑ τον τίμησε ως ήρωα...!!!
Τότε αν κάποιος έλεγε (ή και τώρα πει) ότι ο μαύρος αφρικανός δεν έχει σχέση με Έλληνα, ήταν και είναι ρατσιστής και επικίνδυνο στοιχείο.

Για πες μας λοιπόν αγαπητέ ελληναρά παρουσιαστή. Από που και ως που θα υπάρχουν μόνο 3.000.000 Έλληνες το 2050; Οι μαύροι, οι κίτρινοι, οι μελαμψοί αδελφοί μας θες να πεις ότι δεν είναι Έλληνες; Θες μήπως να πεις ότι όλα αυτά τα εκατομμύρια των λαθροόρκ που κάνουν εποικισμό στην πατρίδα μας δεν είναι Έλληνες; Αρχιφασισταριό;

Το 2050 θα συνεχίσουν να υπάρχουν Έλληνες και μπορεί να ξεπερνάνε τα 12.000.000. Απλώς θα είναι οι νέοι "Έλληνες", υπερήφανοι αφρικανοί και ασιάτες που θα δώσουν ένα άλλο.... χρώμα στην βαρετή και άοσμη, χλωμή πραγματικότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου