17 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΡΚΟΖΙ: ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ

Ένα άρθρο που αναφέρετε σε ομιλία του Νικολά Σαρκοζί (με εβραϊκές ρίζες και μάλιστα εβραίων της Ελλάδος), από το 2008. Αν αυτά που αναφέρονται ευσταθούν, τότε, για ακόμη μία φορά επαληθευόμαστε. Πρέπει ο Έλληνας να καταλάβει, ότι δεν υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί. Υπάρχουν πατριώτες και νεοφιλελεύθεροι νεοταξίτες. Μη σας παραμυθιάζουν οι ταμπέλες τους. ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΟΤΑΜΙ - ΚΚΕ (που το παίζει αποστασιοποιημένο, αλλά ακολουθεί κι αυτό την ίδια συνταγή) και όλοι οι γνωστοί νεοταξίτες Γιώργος Παπανδρέου, τα λεγόμενα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ή οι δεξιοί νεοφιλελεύθεροι, όλοι την ίδια επιθυμία έχουν, την διάλυση των εθνοτήτων.


Για τους μη γνωρίζοντες επίσης, κυκλοφορεί ένα φεμινιστικό περιοδικό με τον τίτλο "Μιγάδα". Καταλαβαίνετε την σαπίλα που μας περικλείει.
Επιδίωξη της νέας τάξης είναι, αν είναι δυνατόν, να δημιουργηθεί ο γκρι άνθρωπος. Ο μιγάς άνθρωπος εκείνος χωρίς διαφοροποίηση, με ένα ύψος, ένα χρώμα, μία όψη, ένα φύλο (;) και από εκεί και πέρα να  αρχίσουμε επιτέλους να βγαίνουμε σε παραγωγή από κάποιο εργοστάσιο.
Ένας κλωνοποιημένος γκρι εργάτης, στο γρανάζι μιας παγκόσμιας οικονομικής μηχανής.

Ένα απόσπασμα από μια ομιλία που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί στις 17 Δεκεμβρίου 2008 για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ecole Polytechnique στο Palaiseau (Παλεζώ).
Η εξαιρετικά απειλητική ομιλία του Σαρκοζί επικεντρώνεται στην υποχρέωση της Γαλλίας να γίνει μια «μικτή» (ή σύμμικτη ή ανομοιογενής) χώρα – η γαλλική λέξη “métissé”. Το ρήμα «métisser» θεωρητικά σημαίνει να αναμίξετε αίμα ή να διασταυρώσεις τα είδη, αλλά μερικές φορές χρησιμοποιείται πιο χαλαρά εννοώντας μείγμα πολιτισμών. Ο Σαρκοζί χρησιμοποιεί τη λέξη, ή μια μορφή της, τουλάχιστον 50  φορές στην  ομιλία  του.  Είτε αναφέρεται στην ανάμειξη του αίματος ή απλώς στην καταστροφή της γαλλικής κουλτούρας, φέρνοντας εχθρικούς – προς την κουλτούρα της Γαλλίας – αλλοδαπούς, είναι αδύνατο να αποφευχθεί το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός  είπε  στον  (ξένο  γι’ αυτόν)  γαλλικό λαό, με ξεκάθαρο απειλητικό τρόπο, ότι πρέπει να αναμειχθούν οπωσδήποτε.

Η γαλλική λέξη «métissage» σημαίνει «επιμειξία» ή «διασταύρωση» ή «φυλετική ανάμειξη» και άλλους παρόμοιους όρους. Αν και δεν μεταφέρουν οι λέξεις αυτές πάντα το σωστό νόημα. Η «διασταύρωση» ακούγεται πολύ επιστημονική, όπως όταν οι αγρότες διασταυρώνουν καλλιέργειες. Η «επιμιξία» είναι πολύ τεχνική και αναφέρεται σε γάμο.

Είπε  λοιπόν  στην  ομιλία  του  ο  Σαρκοζί:
«Ο στόχος είναι να ανταποκριθούμε στην πρόκληση της «επιμειξίας» («métissage») – της πρόκλησης της «επιμειξίας» που αντιμετωπίζουμε τον 21ο αιώνα. Με την πρόκληση της «επιμειξίας», η Γαλλία ήταν πάντα εξοικειωμένη και αντιμετωπίζοντας την πρόκληση της «επιμειξίας» η Γαλλία παραμένει πιστή στην ιστορία της. Επιπλέον, είναι η συγγένεια αίματος που έχει προκαλέσει πάντα το τέλος των πολιτισμών και των κοινωνιών».
Προσέξτε ότι στην παραπάνω πρόταση μιλά για φυλετική ανάμειξη του ΑΙΜΑΤΟΣ των συμπατριωτών του με αλλοδαπούς (και ξέρουμε ότι μιλώντας για αλλοδαπούς, αυτοί δεν είναι οι Σουηδοί ή οι Ιταλοί…).

Επίσης, μιλώντας για την ιστορία της Γαλλίας ότι ήταν πάντα «métissée», παραποιεί την ιστορία, καθώς προσπαθεί να εξισώσει την ανάμειξη των Φράγκων, Λατίνων και Κελτών με την ανάμειξη των λευκών με τους μαύρους ή των Ευρωπαίων με τους Βορειο-Αφρικανούς μουσουλμάνους.
(Κάτι ανάλογο συμβαίνει στην πατρίδα μας, που κάποιοι εξισώσουν τους Έλληνες πρόσφυγες της Μ. Ασίας και του Πόντου με τους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες, για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και να τον ενοχοποιήσουν που διαμαρτύρεται για την επιβαλλόμενη «πολυπολιτισμική» βαβυλωνία).

Το ανατριχιαστικό είναι ότι ο Σαρκοζί απειλεί τους Γάλλους,  να  τους  παντρέψει  με  νέγρους  και  άραβες  με  το  ζόρι): «Κυρίες και κύριοι, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα: Αν η δύναμη της δημοκρατικής θέλησης δεν λειτουργήσει, θα χρειαστεί η Δημοκρατία να καταφύγει σε ακόμα πιο ΒΙΑIΕΣ μεθόδους».

«Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η διαφορετικότητα στη βάση της χώρας  (στον  λαό) θα πρέπει να αντανακλάται με την ποικιλομορφία στην ΚΕΦΑΛΗ  της χώρας  (εννοεί  τον  ίδιο)».

«Δεν είναι μια επιλογή. Είναι μια υποχρέωση. Είναι επιτακτική ανάγκη. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, ρισκάροντας  να βρεθούμε αντιμέτωποι με σημαντικά προβλήματα».

«Θα πρέπει να αλλάξουμε και γι’ αυτό θα αλλάξουμε».

Ο γαλλικός λαός σίγουρα δεν είχε εκλέξει τον Σαρκοζί για να αλλάξει το DNA της χώρας.
Στο διαδίκτυο υπήρχαν πολλές αντιδράσεις για τις απειλές του Σαρκοζί. Υπήρχαν σχόλια που έλεγαν «Ας πάρουμε τις οικογένειές μας και ας βγούμε από την Ευρώπη» έως και «ΣΤΕΙΛΤΕ  ΑΥΤΟΝ  ΤΟΝ  ΤΥΠΟ  ΣΤΗΝ  ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ».
Η δεύτερη πρόταση άρεσε στους περισσότερους…

Στην  συνέχεια  της  ομιλίας  του  ο  εβραίος  Σαρκοζί  αναφέρεται  στους  άραβες  της  Γαλλίας.  Προσέξτε  πόσο διαφορετικά μιλάει ο Σαρκοζί για τους Άραβες. Είναι ξεκάθαρο ότι βάσει σχεδίου, οι λευκοί Ευρωπαίοι πρέπει να πολυπολιτισθούν με το ζόρι και να αναμειχθούν, χάνοντας εντελώς την ταυτότητα τους, ενώ από την άλλη ΟΙ  ΑΡΑΒΕΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ  ΤΗΝ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  ΤΟΥΣ, αλλιώς υπάρχει η «απειλή της βίας». «Γιατί τίποτα δεν είναι πιο επικίνδυνο από ΜΙΑ  ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, λέει με «πόνο» ο Σαρκοζί. Όταν ο αλλοδαπός ζητάει να μην χάσει την ταυτότητά του είναι «δικαιολογημένος» και «πληγωμένος». Όταν ο γηγενής Ευρωπαίος ζητά να μην χάσει την ταυτότητά του είναι «ρατσιστής» και ως εκ τούτου οι ίδιοι αυτοί «πονόψυχοι» βγάζουν λογίδρια και διοργανώνουν συνέδρια για την άνοδο του «ρατσισμού και του φασισμού» στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου