16 Μαρτίου 2014

Άρση ασυλίας για όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Τί μέλει γενέσθαι;


Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν· ή μήπως πολύ εμφανή και ξεκάθαρα;
Το όλο παιχνίδι που παίζεται με τους χρυσαυγίτες και τους "συνταγματικούς" - αντισυνταγματικούς λοιπούς της βουλής, έχει ξεπεράσει τα μικροκομματικά συμφέροντα προ πολλού. 
Δεν πρέπει να υπάρχει πια καμμία αμφιβολία για τον λόγο αυτής την πολιτικής εκτροπής. Δεν πρόκειται απλά για μία συνταγματική εκτροπή μικροκομματικού συμφέροντος, αλλά για μία ξεκάθαρη επιβολή, έξωθεν διαταγών.
Είναι πια ξεκάθαρη η ωμή παρέμβαση, στο εσωτερικό της πατρίδος μας, ξένων πολιτικο-οικονομικών και γεωστρατηγικών συμφερόντων. Ο ξένος παράγων δίνει διαταγές που το σίχαμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ εκτελεί άμεσα· χωρίς σκέψη και αργοπορία. 
Ο υπόλοιπος κομματικός οχετός της βουλής ακολουθεί αυτό το ατόπημα, κατά ισχυρά πλειοψηφία, καίτοι γνωρίζει την παραβατικότητα αυτών των πράξεων. Αλλά και αυτούς πάλι, τα ίδια αφεντικά τους διατάζουν.

Πια, και ο τελευταίος ραγιάς, θα πρέπει να έχει αντιληφθεί ότι άλλοι είναι οι λόγοι αυτής της παρανομίας. Ίσως στην αρχή θα μπορούσες να πεις ότι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αντέδρασαν φασιστικά, για να καταστρέψουν έναν εν δυνάμει αντίπαλό τους, που με το εθνικοσοσιαλιστικό παρελθόν τους και την τηλεοπτική τρομοκρατία που εξαπέλυσαν, κανένας δεν θα τολμούσε να αντιδράσει. Απλοί πολίτες, δικαστές, συνταγματολόγοι, σκεπτόμενοι πολιτικοί και άνθρωποι του πνεύματος (αν υπάρχουν τέτοιοι πλέον) λούφαξαν και ταυτίστηκαν με την άνευ προηγουμένου, γκεμπελίστικη προπαγάνδα, των νταβατζήδων μεγαλοεργολάβων, μεγαλοκαναλαρχών, μεγαλοκατασκευαστών και των εκπορνευομένων πολιτικών, της ψευτοδημοκρατίας.

Παρότι βλέπουν, ότι η όλη αυτή φασιστική πρακτική, όχι μόνο δεν μειώνει την δύναμη της Χ.Α. αλλά συνεχώς την δυναμώνει, γιατί συνεχίζουν την αντισυνταγματική εκτροπή τους; Γιατί και τα υπόλοιπα κομματικά απολιθώματα, ακολουθούν και σιγοντάρουν αυτόν τον πολιτικό κατήφορο;
Στην περιοχή μας, στην ευρύτερη γεωπολιτική ζώνη της χώρας μας, γίνονται πολιτικές εκτροπές και πραξικοπήματα, που διαδέχονται το ένα το άλλο με τρομερά γρήγορο ρυθμό. Από την Λιβύη, Αίγυπτο, Συρία, Τουρκία μέχρι τα βόρεια στην Ουκρανία και την Κριμαία, υπάρχει ένας πύρινος κύκλος που σφίγγει προς εμάς. Λογικό είναι λοιπόν, στο προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάς, οι ξένες δυνάμεις που μας πατούν, να θέλουν να υπάρχει και εδώ μία εν δυνάμει έκρυθμη πολιτική κατάσταση. Γι' αυτό και θέλουν υψηλά πολωμένο το πολιτικό κλίμα στην χώρα μας.
Ένας από τους λόγους λοιπόν και ο κυριότερος, που εξακολουθούν το κυνήγι της Χ.Α. και αδιαφορούν για την δυναμική που αποκτά, είναι ότι βασικός τους στόχος είναι να υπάρχει συνεχώς στην πατρίδα μας κλίμα πόλωσης.
Το θέμα είναι, ο απλός πολίτης αν θα τσιμπήσει...
Και επειδή ο Έλλην πολίτης φαίνεται να συγκρατείται, βλέπουμε να έρχεται πολιτικό τρομοκρατικό κτύπημα και να ενισχύεται και άλλο η εισροή λαθρομεταναστών έτοιμων για τα πάντα...

Ραγιά ξύπνα τώρα, τουλάχιστον να μη σε φάνε στον ύπνο σου.
Σταμάτα να ενισχύεις με την ψήφο σου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου