16 Μαρτίου 2014

Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος ανεξαρτητοποιήθηκε από την Χρυσή Αυγή...!

Κατραπακιά για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής ή μήπως κάποιος πολιτικός ελιγμός; Δεν γνωρίζουμε. Πάντως οι φίλοι του κόμματος και τα φίλα προσκείμενα ιστολόγια και εφημερίδες, έχουν ξεσηκωθεί για το "ατόπημα" τού, πρώην πια, βουλευτής τους. Μιλάμε για ένα από τα σχετικά παλαιά στελέχη του κόμματος, που εντάχθηκε στους κόλπους του από το 1996.

Ξέχωρα πάντως από τους λόγους που τον οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίησή του (που ομολογουμένως δείχνει ανανδρία), εμείς είμαστε σύμφωνοι με την πράξη του και με όποιον βουλευτή, οποιουδήποτε κόμματος προχωράει σε αυτήν.

Μάλιστα, κανονικά, για να πούμε ότι θα μπορούσαν να υπήρχαν κάποια ψήγματα δημοκρατικότητος μέσα στο κοινοβούλιο, θα έπρεπε, όλοι οι βουλευτές, με το που εκλέγονται, να ανεξαρτητοποιούνταν από τα κόμματά τους. Αλλά όλα τα φασιστικά κόμματα, τους θέλουν μαντρωμένους και υποτακτικούς, στις διαταγές του εκάστοτε δικτάτορα αρχηγού τους.
Και άμα το πάμε και πιο βαθιά, τα αφεντικά των κομματαρχών (μεγάλες δυνάμεις και σία) θέλουν και επιδιώκουν να υφίσταται αυτό το καθεστώς. Έτσι ο βουλευτής είναι πάντοτε ελεγχόμενος και μεταβάλλεται (για τους ελάχιστους που δεν είναι ήδη εξ αρχής) σε έναν νενέκο, που σαν καλό δουλικό, υπακούει στις επιταγές του δεσπότη-αρχηγού του, που και αυτός με την σειρά του, εφαρμόζει τις επιταγές των ξένων αφεντικών του στην πατρίδα μας.
ΠΡΟΔΟΣΙΑ & ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ από την κορυφή ως τα νύχια...

Ζητάμε λοιπόν ανεξαρτησία, και κατ' επέκτασιν ελευθερία, σε όλους τους βουλευτές... (θα  περιμένουμε όμως πολύ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου