6 Φεβρουαρίου 2014

Άδωνις Γεωργιάδης: Είπα ψέμα...Ήξερα ότι το Μνημόνιο είναι Καταστροφή (ΒΙΝΤΕΟ)

ΨΕΥΤΗΣ και ΑΛΗΤΗΣ ο Σπυρίδων (Άδωνις) Γεωργιάδης (για να γίνει αρεστός στην μασονία)
ΗΛΙΘΙΟΙ και ΖΩΑ όσοι τον πίστεψαν (λίγοι βεβαίως, αλλά υπάρχουν)
Δεν είναι βεβαίως καμμία φοβερή αποκάλυψη. Λίγο πολύ, οι περισσότεροι, εκτός από τους "ακολούθους" του, ήξεραν που οδηγούν τα μνημόνια.

Φυσικά δεν θέλουμε να το παίξουμε επαναστάτες εκ του ασφαλούς, όπως οι λοιποί φωνασκούντες. Σίγουρα οι "δανειστές" μας και "φίλοι" μας, θα μας εξανάγκαζαν, ούτως ή άλλως να μπούμε στο ΔΝΤ και να εφαρμόσουμε μνημόνια. Αυτό όμως που μας εξοργίζει είναι ότι, από την μεριά των ελλήνων Προδοτών - πολιτικών, δεν έγινε καμμία, μα καμμία, απόπειρα έστω, διαπραγμάτευσης.

Δέχθηκαν τα πάντα, ενώ θα μπορούσαν να διεκδικήσουν πολλά περισσότερα από τους τοκογλύφους. Όχι μόνο έδωσαν τα πάντα αμαχητί, αλλά είμαστε σίγουροι, ότι, ως γνήσια γιουσουφάκια,πρόσφεραν τα τροφαντά τους οπίσθια, με ευχαρίστηση, στους νταβάδες τους.

Αυτά λοιπόν τα ανθρωπάρια, αυτοί οι ριψάσπιδες νενέκοι, ήξεραν ότι θα έρθει η καταστροφή, και όχι μόνο δεν έπραξαν το ελάχιστο, τουλάχιστον για να την περιορίσουν, αλλά την επιδίωξαν κιόλας. 

Άχρηστα φοβισμένα τομάρια, συμφεροντολόγοι και ενσυνείδητα προδότες, που προσκυνάνε ακόμα και τον καφετζή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αυτοί είναι που σε κυβερνούν νεοραγιά.

Θέλουμε να ξέρουμε, πόσα και ποια ζώα θα τους ξαναψηφίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου