24 Φεβρουαρίου 2014

Ο Νιγηριανός που άνοιξε ελληνικό βιβλιοπωλείο στην Νέα Υόρκη και τα νεοφιλελεύθερα ζώα που τον θέλουν... Έλληνα. ΒΙΝΤΕΟ

Πόσο ζώα είναι αυτά τα ηλίθια ανθρωπάρια. Δηλαδή όποιος μιλάει ή γουστάρει την Ελληνική Παιδεία, γίνεται αυτομάτως Έλλην, βλακοραγιάδες;

Δηλαδή τα εκατομμύρια των Ινδών που έχουν, και αγγλική παιδεία και μιλούν αγγλικά, έγιναν αυτομάτως Εγγλέζοι; Για πηγαίνετε πέστε Εγγλέζο έναν Ινδό και θα σας πλακώσει στις φάπες, χαζοχαρούμενα, νεοφιλελεύθερα, αντεθνικά πιθήκια.
Τα εκατομμύρια των ινδιάνων της Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής, που μιλούν ισπανικά, είναι Ισπανοί; Βλάκες;

Βλέπεις και πανηγυρίζουν τα ψευτοαριστερά - νεοφιλελεύθερα ανθρωπάρια, επειδή ένας αλλοδαπός είναι θαυμαστής και μελετητής της Ελληνικής Γραμματείας, την ίδια στιγμή που πολεμούν λυσσαλέα κάθε προσπάθεια επανελλήνισης που γίνεται στην πατρίδα μας από ομοφύλους τους.
Ενώ λοιπόν, μισούν θανάσιμα κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα και κάθε αναφορά σε αυτήν και το μεγαλείο της, στο άκουσμα ότι ένας αλλοδαπός και δη μαύρος, είναι μελετητής και φανατικός φίλος της ελληνικής γραμματείας - ιστορίας - μεγαλείου, πανηγυρίζουν γιατί έκαναν τα μούτρα κρέας στους.... χρυσαυγίτες. Πόσο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ.

Όχι βρε κρετίνοι, δεν είναι Έλληνας και ούτε θα γίνει ποτέ, είναι όμως ένας ελληνιστής - φιλέλληνας Νιγηριανός και μπράβο του. Αντιθέτως με εσάς τα νεοφιλελεύθερα πιθήκια, τύπου Ρεπούση, Δραγώνα, Βερέμη και λοιπούς αντεθνικούς νεοφιλελεύθερους βόθρους, μαζί με τους πολιτικούς πάτρωνές σας σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις, που δεν θα μπορέσετε να φθάσετε το επίπεδό του και να αισθανθείτε υπερήφανοι που γεννηθήκατε και είστε Έλληνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου