20 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΗΤΕΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, έχετε χάσει κάθε αξιοπιστία. Πρέπει να ανατρέχουμε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής για να μαθαίνουμε τα πραγματικά γεγονότα; ΑΛΗΤΕΣ;

ΑΛΗΤΕΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και λοιπά σκουλήκια, σταματήστε να ενισχύετε τις δυνάμεις της Χρυσής Αυγής.

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα της Χ.Α.

Οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου που στηρίζουν την χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά τρέμουν την οργή του Ελληνικού Λαού μετά και τις νέες πρωτοφανείς παράνομες πολιτικές διώξεις κατά ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου.

Σήμερα στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου την στιγμή που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατέβαιναν στο περιστύλιο για δηλώσεις ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους βουλευτές της Νέας Πασοκρατίας Μιχελάκη και Σηφουνάκη.

Οι Συναγωνιστές τους ξεμπρόστιασαν λέγοντας τους ότι αυτά που κάνουν εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος είναι εσχάτη προδοσία και καθαρό πραξικόπημα, το οποίο διώκεται ποινικά με το 134 του Ποινικού Κώδικα και τιμωρείται με ισόβια.

Οι Σαμαροβενιζελικοί βουλευτές τα έχασαν και προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια με την βοήθεια των δημοσιογράφων όμως τα τηλεοπτικά πλάνα για ακόμη μια φορά τους διαψεύδουν.

Παρακολουθήστε το πραγματικό γεγονός και εν συνεχεία δείτε τα ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου