15 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζουν να φυλακίζουν στελέχη της Χρυσής Αυγής. Πού οδηγούμαστε;


Θα κάνουν ήρωα και τον... Γερμενή ή «Καιάδα» που όταν εμφανίζεται, σε συγκεντρώσεις και στην τηλεόραση, γελούν και οι πέτρες...!
ΕΛΕΟΣ.
Κάτι μας λέει ότι τα τεθωρακισμένα έρχονται και θα πάθουμε σοκ όταν δούμε ποιοι θα είναι οι οδηγοί τους (και σίγουρα όχι τα στελέχη της Χ.Α. ...!).

Ζούμε ημέρες συνταγματικής εκτροπής. Άλλη μία απόδειξη ότι, η ψευδώς λεγόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία, δεν προσφέρει τίποτα δημοκρατικό. Καταλύει κατάφορα κάθε έννοια νομιμότητας και (όποιας πετσοκομμένης και τραβηγμένης) δημοκρατικότητας.

Ζούμε μία πολιτική χούντα και τα φερέφωνα των καναλαρχών, των τοκογλύφων και των ξένων επικυρίαρχων, και ο πολιτικός βόθρος της χώρας, επικροτεί ή αδιαφορεί για το ξεφτίλισμα των όποιων θεσμών.

Πλέον, κάθε φυλακισμένος βουλευτής της Χ.Α., ισοδυναμεί με 100.000 νέους Έλληνες ψηφοφόρους της.

Με δεδομένο αυτό, και εάν ο απώτερος διαβολικός σκοπός τους, δεν είναι η γιγάντωση της Χ.Α., τότε, το μόνο που τους μένει, είναι να κυνηγήσουν μέχρι ενός όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος.

Η λογική λέει ότι τα μπάσταρδα προδοτικά σκουλήκια, θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μη μπορέσουν να μετάσχουν στις ευρωεκλογές και κυρίως στις δημοτικές εκλογές, τα δυνατά ονόματα της Χ.Α..

Έτσι όπως είναι τα πράγματα, η καλλίτερη περίπτωση για τον Ηλία Κασιδιάρη, ας πούμε, θα είναι να φυλακιστεί και να χάσει τα πολιτικά του δικαιώματα, ώστε να μη έχει δικαίωμα να κατέβει στον δήμο της Αθήνας.
Γιατί θα είναι γι’ αυτόν η καλλίτερη περίπτωση; Μα φυσικά από το να χάσεις την ζωή σου καλλίτερα θα είναι να χάσεις τα πολιτικά σου δικαιώματα.
Ναι, το λέμε καθαρά, το μόνο που έχει απομείνει, είναι η δολοφονία κάποιου βουλευτή.
Σας θυμίζει κάτι από τα παλιά; 
Ας ελπίσουμε να κάνουμε λάθος.

Υ.Γ. στο διαδίκτυο κυκλοφορεί τραγούδι ραπ με τραγουδιστή τον βουλευτή Ηλιόπουλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου