12 Νοεμβρίου 2013

Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο: Ο ΟΤΕ έκοψε τις γραμμές στο ΠΑΣΟΚ!


Δευτέρα 11 Νοεμβρίου: Η κυβέρνηση μόλις είχε περάσει αλώβητη από την πρόταση μομφής, όχι όμως και το ΠΑΣΟΚ που είχε «χάσει» (λόγω διαγραφής) έναν βουλευτή, τη Θεοδώρα Τζάκρη.

Οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ φθάνουν στη Χαριλάου και τα τηλέφωνα ετοιμάζονται να πάρουν φωτιά για τον απολογισμό της ψηφοφορίας στη Βουλή αλλά και τα διάφορα «παραπολιτικά».

Ωστόσο, έμειναν άπαντες με το… ακουστικό στο χέρι αφού ο ΟΤΕ έκοψε τα τηλέφωνα στο ΠΑΣΟΚ!

Όπως αναφέρει το Έθνος, οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ο ΟΤΕ τους είχε κόψει τα τηλέφωνα λόγω οφειλής! Συγκεκριμένα, όλες οι γραμμές του τηλεφωνικού κέντρου που ξεκινά από 210-38... είχαν διακοπεί και όσοι επιχείρησαν να πάρουν κάποιο τηλέφωνο άκουσαν το κλασικό ηχογραφημένο μήνυμα που τους ενημέρωνε.

Η λύση ανάγκης δόθηκε με τη χρήση του τηλεφωνικού κέντρου που ξεκινά από 210-36... και είχε μεταφερθεί από την Ιπποκράτους αλλά κανείς δεν είναι βέβαιος για πόσο ακόμα θα αντέξει και αυτό.

ΠΗΓΗ: http://www.star.gr/Pages/Politiki_Oikonomia.aspx?art=202829&artTitle=kai_den_chtypaei_to_tilefono_o_ote_ekopse_tis_grammes_sto_pasok

Αυτά τα λαμόγια, αυτούς τους ανίκανους λωποδύτες - αρχιληστές, αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ο άθλιος νεοραγιάς τους ψήφιζε και τους έβγαζε στην κυβέρνηση μέχρι και πριν 2 χρόνια. 
Αν ποτέ υπάρξει Εθνική - Πατριωτική διακυβέρνηση σε αυτόν τον τόπο, θα πρέπει άμεσα όλα αυτά τα καθάρματα του ΠΑΣΟΚ, με συνοπτικές διαδικασίες, να τα τιμωρήσει παραδειγματικά. ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου