6 Νοεμβρίου 2013

Δημήτρης Καζάκης: "Ο Τσίπρας προετοιμάζει φασιστική εκτροπή" - "Η Χρυσή Αυγή, με το ζόρι θα πιάσει την βάση σε περίπτωση εκλογών" ΒΙΝΤΕΟ

 "Ο Τσίπρας προετοιμάζει φασιστική εκτροπή" στο 23:30
Μάλιστα αυτός ο φυτευτός, αλητήριος ηγετίσκος, βεβαιώνει το ακροατήριό τους στις ΗΠΑ, ότι η Ελλάδα δεν θα φύγει, εθελοντικά, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ΠΟΤΕ. 


"Η Χρυσή Αυγή, με το ζόρι θα πιάσει την βάση σε περίπτωση εκλογών" στο 18:30:
«Η Χρυσή Αυγή στα καλλίτερά της δεν είχε ξεπεράσει ποτέ το 10%. Οι στημένες δημοσκοπήσεις για άλλους λόγους την παραφούσκωναν σαν φούσκα. Και τώρα μάλιστα οι δημοσκοπήσεις του κ. Τριανταφυλλόπουλου την έχουν και πρώτο κόμμα, έλεος.
Αλλά να το πούμε ξεκάθαρα, ούτε όχι το 10 αλλά να δούμε αν, και σε ποιό βαθμό, θα πιάσει την βάση...»
Ειπώθηκε επίσης ότι η ΝΔ μπορεί και να μη μπαίνει......!

Θα συμφωνήσουμε για τα υπονοούμενα προς τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος οψίμως, μας προέκυψε «αντικειμενικός» δημοσιογράφος.
Προφανώς (αν και δεν θα πάρουμε όρκο) δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πρώτο κόμμα τη Χ.Α. και αυτό το ξέρουν και τα πιο φανατικά στελέχη της. Από αυτό όμως μέχρι το να μπαίνει στην βουλή με την βάση, ήτοι με 3%, σε πιθανές εκλογές, υπάρχει μία απόσταση.
Και φυσικά άλλο είναι οι πόθοι μας και τα θέλω μας και άλλο η πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι ότι η Χ.Α. έχει μία δυναμική του 15%, σταθερά. Αν ο Καζάκης πιστεύει πραγματικά, ότι τα ποσοστά της Χ.Α. κυμαίνονται στο 3%, τότε ή απατάται ή απατά. 

1 σχόλιο: