27 Νοεμβρίου 2013

Αιμοδοσία Εβραίων "Ελλήνων" μόνο για... Εβραίους!!! Θα τους κατηγορήσει κανείς για ρατσισμό, άραγε;

Όταν (έστω και για την κατακριτέα κομματική της προπαγάνδα), η Χρυσή Αυγή, δίνει αίμα μόνο για Έλληνες, όλο το καθεστωτικό βοθρόλημμα του αντισυνταγματικού τόξου την κατακρίνει.
Πού είναι όμως όλα αυτά τα ξεπουλημένα ανδρείκελα μαζί με τα πανηλίθια κουτορνίθια που τους ακούν, όταν οι "Έλληνες" Εβραίοι, διατηρούν τράπεζα αίματος για τους... ομόθρησκούς τους;;;

Προφανώς, σε αυτό το εμετικό καθεστωτικό εξάμβλωμα, των αντισυνταγματικών γουρουνιών (κατά Σφακιανάκη), είναι αδιάφορο ποιός και για ποιους, δίνει αίμα.
Όλα είναι ζήτημα εντυπώσεων, στην αρένα της πολιτικής, και δεν θέλουν να φαίνεται, η Χρυσή Αυγή, ως το κόμμα του "λαού" (άλλωστε σε άλλον έχουν δώσει αυτόν τον ρόλο... στο κόμμα του χαφιέ ή ΚΚΕ).
Το σημαντικότερο, όμως, δεν είναι τί κάνει η Χ.Α.. Αυτό, τους ενδιαφέρει μόνο, στον επικοινωνιακό - κομματικό τους πόλεμο.  Υπάρχει κάτι βαθύτερο που τους τρομάζει και που με κάθε τρόπο πολεμούν λυσσαλέα: Δεν θέλουν, σε καμμία περίπτωση, να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων. Όποτε και όπου μπορεί να υπάρξη, ακόμη και υποψία, την καταδιώκουν.

Οι φίλοι μας οι Εβραίοι ενημερώνουν λοιπόν για την αιμοληψία:
"Η δημιουργία ενός αποθέματος αίματος, άμεσα διαθέσιμου για χρήση από τα μέλη της Κοινότητας, είναι ένας κρίσιμος ρόλος της Κοινωνικής Αλληλεγγύης"

"Προσοχή: να δηλωθεί οτι αφορά την Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών"


Το είδαμε εδώ: http://oi-asimvivastoi.blogspot.gr/

Ας βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί για ακόμη μία φορά:
ΑΛΗΤΕΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
ΑΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου