2 Οκτωβρίου 2013

Ο Κουβέλης έφυγε....ο Καρατζαφέρης έρχεται ( του Σπύρου Παπαδόπουλου )

Ο Αλαβάνος το είπε ξεκάθαρα πριν μια εβδομάδα « Αν ο Καρατζαφέρης δεν είχε ψηφίσει το μνημόνιο, τώρα θα χτύπαγε την πόρτα της εξουσίας»
Αυτό, πόσο μυαλό χρειάζεται για να το καταλάβετε; Το βράδυ της ψήφισης του μνημονίου ο ΛΑ.Ο.Σ. τράβηξε «χειρόφρενο» άρχισε να χάνει  «λάδια» να «ρετάρει»  και οι «επιβάτες»  πήδαγαν μαζικά έξω από το τρένο που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν «ΕΞΠΡΕΣ»
Όταν την επόμενη ημέρα έσπαγαν οι τηλεφωνικές γραμμές στο κόμμα με ύβρεις και μαζικές παραιτήσεις, ο Καρατζαφέρης βγήκε στην εκπομπή του και έδειξε την πόρτα εξόδου «σε όσους δεν αρέσει…»
Τέτοια αλαζονεία, τέτοια κομματίλα ! τέτοιος αρχηγισμός !
Ο Καρατζαφέρης, ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης, και ο Πλεύρης ερωτοτρόπησαν με τους μεγαλοκαναλάρχες, μεγαλοεκδότες – μεγαλοεργολάβους, αντί να αφουγκραστούν το μήνυμα και τις ελπίδες του λαού μας.

Στήριξαν ΑΥΤΟΙ και μόνον τον ανθέλληνα, προδότη και σε διατεταγμένη υπηρεσία Γ.Α.Π. και αυτό καταγράφηκε στο υποσυνείδητο των Ελλήνων

--Το θετικό της υποθέσεως ήταν ότι ξεβρώμισε ο Εθνικιστικός και πατριωτικός χώρος από Βορίδη - Γεωργιάδη - Πλεύρη  ενώ ο Καρατζαφέρης που βαυκαλίζεται ότι τους «ξέπλυνε» και τους έστειλε «καθαρούς» στο σύστημα, αποκάλυψε τον ρόλο του ως ανάχωμα και «πλυντήριο» του εθνικιστικού χώρου..
Εσείς τώρα το μόνο που πρέπει να ψάξετε είναι από ποια πολιτική σκοπιμότητα καθοδηγείται και ..από ποια θρανία πέρασε(?)

--Τον Μασόνο Παπαδήμο ΑΥΤΟΣ τον υπεδείκνυε συνεχώς επί ένα χρόνο για πρωθυπουργό, και τελικά τον επέβαλε, και οι υπουργοί που υπέδειξε, κυβέρνηση μνημονίου υπηρετούσαν, και μνημονιακές υποχρεώσεις εξυπηρετούσαν ..

--Προφανώς και το σύστημα θα τον χρειαστεί και πάλι και ίσως τον ξαναβάλει στο παιχνίδι, για να «σώσει την πατρίδα»
Την χαριστική βολή βέβαια στο κόμμα ΤΟΥ(!) την έδωσε ο Γ.Καρατζαφέρης όταν παρά τις καθολικές αντιδράσεις του κόσμου, δεν κατέβασε αυτόνομο συνδυασμό στον ΛΑ.Ο.Σ. στον Δήμο Αθηναίων υποστηρίζοντας Κακλαμάνη (του είχε δώσει τον λόγο του λέει !! άκου επιχείρημα πολιτικής σοβαρότητας, αλλά …το μήνυμα ; ότι γουστάρω κάνω, δικό μου είναι το κόμμα! ) και έστειλε τον κόσμο μας –τότε- στον Μιχαλολιάκο τον οποίο εξέλεξαν και νομιμοποίησαν πολιτικά !
Βλέπετε στον πολιτικό αγώνα δεν αρκεί ο πατριωτισμός και οι … «καλές προθέσεις» (?) χρειάζεται και πολιτική ευστροφία …

Χιλιοειπωμένα πράγματα αλλά η φανατίλλα και η πλύση εγκεφάλου της μικροπολιτικής της «γειτονιάς» δεν σας αφήνει να τα δείτε
Το γεγονός ότι πάνω από τους μισούς πρ. βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. είναι εκτός ΛΑ.Ο.Σ. καθώς και εκατοντάδες ικανώτατα  στελέχη, προφανώς δεν σας προβληματίζει..(Μαύρες γάτες, ΟΛΟΙ !) Καλές οι «προφητείες» καλοί και οι προφήτες, την ιστορία όμως την χαράζουν οι Φίλιπποι και την οδηγούν οι ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ…

Με όλα αυτά δεν αμφισβητείται ο πατριωτισμός σας αλλά η αντικειμενικότητα σας να βλέπετε και να συλλογάστε ελεύθερα…
Μπεί δεν μπεί ο ΛΑ.Ο.Σ. στην βουλή λίγο θα νοιάξει, η αξιοπιστία του αρχηγού της χάθηκε στην συνείδηση του κόσμου, το πολύ να …  «ξεπλύνει» ένα-δύο που ξέμειναν πίσω για προσωπικούς λόγους και να πάρει την «ρεβάνς»  του ..
Το πολύ πολύ να τον δούμε και πάλι μαζί με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο για να τους «βάλει μυαλό» και να μην κυβερνήσει ο Αλέξης- Μαρκούζε- Τσίπρας !
Κρατήστε την χαρά σας, κρατήστε και μια.. πισινή (?)
Εμείς δεν είμαστε οι εχθροί σας αλλά η συνείδησή σας, οι εχθροί σας είναι ακόμη μέσα σας !  

Σπύρος Παπαδόπουλος
Μέλος του πολιτικού γραφείου του Εθνικού Μετώπου
(πρ. Γραμματέας Δ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Κυψέλης )

ΠΗΓΗ: http://koinosparanomastis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_1730.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου