8 Οκτωβρίου 2013

Συνδικαλιστής του νοσοκομείου "Σωτηρεία" ζήτησε 50.000 ευρώ για να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις. Σε ποιό κόμμα ανήκει;;;

Με 50.000 ευρώ προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην τσέπη, συνελήφθη ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία», ο οποίος απαιτούσε το χρηματικό αυτό ποσό, για να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Ο συνδικαλιστής συνελήφθη λίγη ώρα αφότου έφυγε από το σπίτι της διευθύντριας του νοσοκομείου, η οποία σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Αστυνομίας, του έδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούσαν εδώ και μήνες και είχαν καταλάβει αρκετές φορές το γραφείο της διοίκησης του νοσοκομείου, προκειμένου να μην προχωρήσει η σύμβαση του νοσοκομείου με το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών για την δημιουργία Κέντρου Ελέγχου Βιοϊσοδυναμίας γενοσήμων φαρμάκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνδικαλιστής αξίωσε ένα μέρος από τα 4 εκατ. του προγράμματος ΕΣΠΑ που είχε δοθεί στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών για να συνάψει την σύμβαση με το νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ αναμένεται να διερευνηθεί αν πίσω από το χρηματισμό υπάρχουν συνεργοί άλλοι συνδικαλιστές ή εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της διοίκησης του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της καταγγελίας, ο πρόεδρος των εργαζομένων σε πρόσφατες συναντήσεις στο γραφείο της διοίκησης του νοσοκομείου, ελάμβανε ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης και έλεγχε τα κινητά τηλέφωνα της διευθύντριας και του υποδιευθυντή, για να διαπιστώσει ότι δεν καταγραφόταν η συνομιλία τους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, σε προκαθορισμένη συνάντηση στο σπίτι της διευθύντριας του νοσοκομείου σε προάστιο της Αθήνας, όπως είχε ζητήσει ο ίδιος, του παραδόθηκε το ποσό των 50.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Κατά την αποχώρησή του από το σημείο, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών και την επικείμενη σύλληψή του επιτέθηκε στους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι και το αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν*:

  • πιστόλι μάρκας WALTRO-Mod 85 τύπου compat, διαμετρήματος 9m, με γεμιστήρα,
  • δύο πτυσσόμενα μαχαίρια και ένα ζευγάρι χειροπέδες,
  • σιδερένιο πτυσσόμενο γκλοπ,
  • κυνηγετική καραμπίνα, μάρκας BERETTA 12cal και
  • μαγνητόφωνο καταγραφής ήχου.
Ο 45χρονος δράστης με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα προσαχθεί αύριο, Τρίτη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Αδ.Γεωργιάδης: «Θα είμαστε αμείλικτοι»


​Όπως είπε σε έκτακτη ενημέρωσή του προς τους δημοσιογράφους ο υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης, το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε πριν από δύο εβδομάδες από το υπουργείο Υγείας και άρχισε να καταγράφει, να ηχογραφεί και να βιντεοσκοπεί όλες τις συναντήσεις του προέδρου των εργαζόμενων στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με την διευθύντρια.

​Ο υπουργός Υγείας τόνισε εμφατικά ότι «θα είμαστε αμείλικτοι σε υποθέσεις διαφθοράς» ενώ είπε ότι κάποιοι από αυτούς που φωνάζουν υπονοώντας τους συνδικαλιστές «δεν έχουν πάντα δίκιο».

Ερωτηθείς για τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται ο συνδικαλιστής, είπε ότι εξ' όσων γνωρίζει παλιά ήταν μέλος της ΠΑΣΚΕ αλλά τελευταία «είχε γίνει αντιμνημονιακός και πήγαινε εκεί που πάνε όλοι αυτοί, αριστερότερα».

ΠΗΓΗ: in.gr

(*)Από το "οπλοστάσιο" που βρέθηκε θα πρέπει να ήταν χρυσαυγίτης. Και αν ακόμη δεν είναι, πρέπει να συνδεθεί πάση θυσία, με την Χρυσή Αυγή.
Σοβαρά όμως, σε ποιο κόμμα ανήκει ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής (συγγνώμη που χρησιμοποιούμε την πρόστυχη και εμετική λέξη συνδικαλιστής); 

Στέλεχος του κομματικού σωλήνα, συγκεκριμένα του «πράσινου», ο Καρπενησιώτης στην καταγωγή άνδρας, βρέθηκε πριν από περίπου 20 χρόνια στο νοσοκομείο «Σωτηρία» στο τμήμα των τεχνικών υπηρεσιών.

Ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία» που συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το σπίτι της διοικήτριας του νοσηλευτικού ιδρύματος, κρατώντας 50.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα για να σταματήσει τις κινητοποιήσεις, παρότι μόλις 45 χρόνων, θεωρούνταν ένας τυπικός συνδικαλιστής της δεκαετίας του… 1980. Χρησιμοποιούσε την ιδιότητά του και τη θέση του, όπως λένε εργαζόμενοι από το «Σωτηρία», κυρίως για να τακτοποιεί υποθέσεις «ημετέρων» και ψηφοφόρων και λιγότερο για να αναδεικνύει ζητήματα του νοσοκομείου και γενικά των εργαζομένων. 

Στέλεχος του κομματικού σωλήνα, συγκεκριμένα του «πράσινου», ο Βασίλης Κονιαδίτης, Καρπενησιώτης στην καταγωγή, βρέθηκε πριν από περίπου 20 χρόνια στο νοσοκομείο «Σωτηρία» στο τμήμα των τεχνικών υπηρεσιών. Σήμερα εργάζεται στην υπηρεσία φύλαξης του νοσοκομείου – η συγκεκριμένη υπηρεσία δέχθηκε την τελευταία δεκαετία ένα μεγάλο κύμα εργαζομένων υποχρεωτικής εκπαίδευσης, από τραπεζοκόμους μέχρι τεχνικούς, μετά την απόφαση της διοίκησης να διακόψει τις συμβάσεις με τις εταιρίες σεκιούριτι και να αναθέσει τη φύλαξη των κτιρίων στο υπεράριθμο ανθρώπινο δυναμικό του ίδιου του νοσοκομείου.

Συνέχεια: http://www.protothema.gr/greece/article/317289/poios-einai-o-45hronos-sundikalistis-pou-sunelifthi-me-50000-euro-/

ΟΧΙ δεν το πιστεύουμε, οι πολιτευτές και συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ και λοιπών "δημοκρατικών" δυνάμεων, δεν κάνουν τέτοια πράγματα και κυρίως δεν έχουν οπλοστάσια στο σπίτι τους.
Το κάθαρμα σίγουρα είναι φανατικός κρυφοχρυσαυγίτης και ό,τι έκανε, το έκανε για να λασπώσει το όνομα του πιο τιμίου και πατριωτικού κόμματος εκ γενέσεως νεοελληνικού κράτους.

Οι γνωστοί αλήτες, ρουφιάνοι, γραικύλοι, θα μας ενημερώσουν για τις κομματικές πεποιθήσεις του συγκεκριμένου τύπου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου