10 Αυγούστου 2013

Καπιταλισμός - Εθνικοσοσιαλισμός και εγκλήματα πολέμου. Προσεγγίσεις στο σήμερα


Σαν σήμερα 9 Αυγούστου 1945, έπεσε η ατομική βόμβα πλουτωνίου στο Ναγκασάκι, η επονομαζόμενη και fat man (χοντρός). Είχε προηγηθεί λίγες ημέρες νωρίτερα, 6 Αυγούστου 1945, ο βομβαρδισμός της Χιροσίμα με ατομική βόμβα ουρανίου, η επονομαζόμενη και little boy (μικρό αγόρι).
Τους βομβαρδισμούς τούς έκαναν αεροσκάφη της αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, τα γνωστά βομβαρδιστικά Β29. Μάλιστα το Β29 που βομβάρδισε την Χιροσίμα, έχει  μείνει γνωστό στην ιστορία με το όνομα που του είχε δώσει ο κυβερνήτης του... Ενόλα Γκέι. Όλα αυτά επί προεδρίας Ηνωμένων Πολιτειών, Τρούμαν.

Δύο εγκλήματα πολέμου που έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες από τους απελευθερωτές του κόσμου και νικητές του επάρατου εθνικοσοσιαλισμού.
Δόθηκε λοιπόν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμαστεί η πυρηνική βόμβα εναντίον ανθρώπων και να μπορέσει έτσι η «επιστημονική» κοινότητα να εξετάσει τις επιπτώσεις και τις συνέπειες που μπορεί να έχει σε ζωντανό οργανισμό και στο περιβάλλον, την ώρα της έκρηξης αλλά και σε βάθος χρόνου, η ίδια η δύναμη της βόμβας αλλά και τα απομεινάρια της (ραδιενέργεια).
Ήταν επίσης μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν στον κόσμο ποιός έχει το πάνω χέρι και να ξεκινήσουν το παραμύθι τους με τον ψυχρό πόλεμο.

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι τα εγκλήματα των Γερμανών. Αν όμως είχαν χρησιμοποιήσει πρώτοι, αυτοί ,την πυρηνική βόμβα τί θα λέγαμε σήμερα;
Ποιά είναι λοιπόν τα δεδομένα εκείνα που μπορούν να χαρακτηρίσουν κάποιον ως εγκληματία πολέμου; Είναι το πλήθος των νεκρών; Ίσως η αγριότητα του εγκλήματος; Ή  μήπως η εθνικότητα κάποιων θυμάτων...;
Αν υποθέσουμε ότι υπήρχε τότε Ισραηλινό κράτος και οι βάρβαροι ναζιστές Γερμανοί  έριχναν την πυρηνική βόμβα σε αυτούς, τί θα λέγαμε σήμερα;
Ο καπιταλισμός όμως και το αδελφάκι του ο κομμουνισμός, δεν εγκληματούν και εγκλημάτησαν κατά της ανθρωπότητας. Ότι έκαναν και κάνουν είναι για την ελευθερία μας και το κοινό καλό...

Ο καπιταλισμός εγκληματώντας κέρδισε, ο εθνικοσοσιαλισμός χάνοντας εγκλημάτησε

Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος εξελίχθηκε βασικά σε πόλεμο ιδεολογιών. Ξεπέρασε τελικά τα εθνικά κράτη και τις τοπικές οικονομίες και προετοίμασε το έδαφος για την επιβολή μίας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Καίτοι τα κράτη της Ευρώπης, μαχόντουσαν για να αποτινάξουν τον γερμανικό ζυγό, μέσα στην δύνη του πολέμου άρχισε να εξελίσσεται μία πάλη που βαθιά μέσα της ξεπερνούσε τα επιμέρους κράτη. Ο όλος αγών εξελίχθηκε σε μάχη μεταξύ ενός διευρυμένου γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού (με την συστράτευση πολλών ευρωπαίων στα Ες-Ες, από τις κατεκτημένες περιοχές της Ευρώπης), καπιταλισμού και κομμουνισμού. Είναι πια γνωστό ότι στα θρυλικά Ες-Ες σε κάποια φάση του πολέμου, υπήρχαν ολόκληρα τάγματα χωρίς ούτε έναν γερμανό...
Μη ξεχνάμε και τον δικό μας εμφύλιο. Μέσα στην κατοχή το ΚΚΕ ενδιαφερόταν για την επόμενη μέρα και για το σκλάβωμα του ελληνισμού στον κομμουνισμό. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι βασικός του στόχος ήταν η καταστροφή των άλλων αντιστασιακών εθνικών ομάδων και δευτερευόντως η αντίσταση στους κατακτητές Γερμανούς.

Έτσι φθάνουμε σε κάποια σημείο να συγκρούονται, η πολυφυλετική καπιταλιστική ΗΠΑ, η πολυεθνική κομμουνιστική ΕΣΣΔ, και η επίδοξη γερμανική αυτοκρατορία που είχε αρχίσει να στελεχώνει τον στρατό της με στρατιώτες από τα ευρωπαϊκά έθνη.
Αν αυτή η σύγκρουση αργούσε να γίνει για τουλάχιστον 10 χρόνια, τότε είναι σίγουρο, ότι τα γερμανικά στρατεύματα (όπως άλλοτε και τα αντίστοιχα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας) θα στελεχωνόντουσαν από μεγάλους αριθμούς ευρωπαίων στρατιωτών. Και η Τρίτη Ρώμη θα ήταν γεγονός.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι υμνητές του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού και νοσταλγοί του, πιστεύουν στην ευρωπαϊκή ομοφυλία. Θαυμάζουν το Γερμανικό έθνος για την δύναμή του και αποδέχονται το γεγονός ότι θα έπρεπε να επικυριαρχήσει των υπολοίπων λαών της Ευρώπης και φυσικά ημών των Ελλήνων.
Άλλωστε και οι άλλοτε (;) θαυμαστές του τρίτου ράιχ (Χρυσή Αυγή), όταν η δύναμή τους ήταν ελάχιστη και δεν τους ένοιαζε να εκφράζουν ανοιχτά την ιδεολογία τους, δεν άφηναν τεύχος, του περιοδικού τους, χωρίς θετική αναφορά στον εθνικοσοσιαλισμό και τους γερμανούς εκφραστές του, αλλά φυσικά και σε όλους τους ευρωπαίους φασίστες. Για αυτό και δεν είχαν απήχηση στους Έλληνες. Οι Έλληνες είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, είμαστε βαθιά τοπικιστές και έθνος ανάδελφο.
Βέβαια αρκετοί Έλληνες είχαν προσκολληθεί στον κομμουνισμό, αλλά αυτό ήταν θέμα συγκυριών και ύπουλου προσηλυτισμού από το κόμμα του χαφιέ. Σχεδόν όλος ο όγκος των απλών Ελλήνων "κομμουνιστών" ή αριστερών, ποτέ δεν απαρνήθηκε την φυλή και το έθνος. Παρασύρθηκε όμως και παραπλανήθηκε από αυτό το βδέλυγμα με τα αρχικά ΚΚΕ, το οποίο μίλαγε για Πατρίδα - Δικαιοσύνη - Δημοκρατία, ψευδώς και υποκριτικώς.
Τώρα οι συγκυρίες ευνοούν κάποιους άλλους.

Είναι λοιπόν πασιφανές ότι στην καπιταλιστική-σοσιαλιστική Γερμανία η Χρυσή Αυγή βρίσκεται εχθρικά απέναντί της, όμως μία εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία θα έκανε την Χ.Α. το αντίστοιχο ΚΚΕ. Θα την μετέτρεπε στο δεκανίκι της στην Ελλάδα και θα την χρηματοδοτούσε· όπως έκανε άλλοτε και η Σοβιετική Ένωση, στα τσιράκια της κουκουέδες.
Όμως τώρα, εκ των πραγμάτων, έχει αναγκαστεί να εκφέρει λόγο καθαρά εθνικιστικό και να ομιλεί για λαϊκό εθνικισμό...
Πάντως, εμφανώς τουλάχιστον, κάποιον νταβατζή δεν φαίνεται να έχει. Ακόμα και με το «αδελφό» εθνικιστικό κόμμα της Γερμανίας, τα τσούγκρισε... Ποτέ όμως δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Όπως και να έχει λοιπόν σήμερα, ο νικητής, σοσιαλισμός – καπιταλισμός, προχωρά στο επόμενο στάδιο που είναι η κατάργηση των συνόρων και των εθνικών κρατών. Οι μαζικές εισβολές λαθρομεταναστών από την Αφρική και την Ασία και οι χρηματοδοτήσεις από διάφορα κέντρα εξουσίας, αυτόν ακριβώς τον σκοπό επιτελούν. Θέλουν να καταργήσουν τα κράτη έθνη και να μπασταρδέψουν τους γηγενής ευρωπαϊκούς πληθυσμούς.

Από ότι φαίνεται η Ελλάδα έχει ένα πολύ σημαντικό, παγκόσμιο ρόλο να παίξει, μετά από εκατοντάδες χρόνια, ξανά. Κάνουμε μία στροφή προς τα νάματα της φυλής  και προσπαθούμε να αγγίξουμε πάλι τους προγόνους μας. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε πίσω την Ελλάδα που χάνεται μέσα στον οχετό των λαθρομεταναστών και της παγκόσμιας διακυβέρνησης.


Ο Έλληνας επιβάλλεται να γίνει εθνικιστής. Όποια πατριωτική – εθνικιστική κίνηση και αν ακολουθεί σήμερα είναι χίλιες φορές καλλίτερη από τα ανθελληνικά σκουλήκια του αριστεροφιλελευθερισμού και του δεξιοφιλελευθερισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου