24 Ιουλίου 2013

Διανομή τροφίμων Χρυσής Αυγής στην πλατεία Αττικής και οι αντιδράσεις που σκοπό έχουν την γιγάντωσή της!


Σήμερα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή. Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν θα είναι η τελευταία και γίνεται σε όλη σχεδόν την Ελλάδα ανά διαστήματα.
Όμως τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης σε συνεργασία με τον λαθροΚαμίνη και τους λοιπούς "δημοκράτες", έχουν λυσσάξει να σταματήσουν αυτήν την δράση. Όμως τελικά, ο σκοπός τους είναι να χτυπήσουν την Χ.Α. ή μήπως να την ενισχύσουν εντέχνως και συστηματικώς;

Τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, έχουν βαλθεί να σπρώξουν στην Χ.Α. όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες. Το έχουμε επισημάνει ξανά και φαίνεται πια φανερά ότι υπάρχει σχέδιο ενίσχυσής της.
Δεν μπορεί να μη καταλαβαίνουν, όλα αυτά τα λαμόγια, ότι όσο την χτυπούν τόσο την δυναμώνουν.

Στην πραγματικότητα διαφημίζουν την δράση της. Όταν ο πεινασμένος και πένητας Έλλην παρακολουθεί από τους δέκτες του, τούς υπαιτίους της εξαθλίωσής του, να επιτίθενται σε μία δράση, που θα τον ανακουφίσει οικονομικά, έστω και για λίγες μέρες, του γυρνάει το μάτι.
Θέλουν να φθάσουν τα ποσοστά της στο 20% και να είναι όχι απλά μπετόν αρμέ αλλά ατσάλινα...

Έχουν φθάσει στο σημείο, Έλληνες που είχαν να ψηφίσουν χρόνια, να περιμένουν εναγωνίως τις όποιες εκλογές. Και φυσικά να ρίξουν στην κάλπη Χρυσή Αυγή, με σκοπό την εκδίκηση της μεταπολιτευτικής σαβούρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου