5 Ιουλίου 2013

Ο Προαστιακός σιδηρόδρομος της πρέζας


Όποιος μετακινείτε με το συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς, από τον Πειραιά μέχρι τον σταθμό του ΣΚΑ (Αχαρναί), αντιμετωπίζει καθημερινά και ολημερίς, άσχημες καταστάσεις. Πολλά παιδιά, χρήστες διαφόρων ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιούν τον προαστιακό για να μεταφερθούν στην περιοχή των Αχαρνών. Εκεί τσούρμα ολόκληρα, πάνε προς τις περιοχές όπου έχουν καταλύσει γύφτοι διακινητές ναρκωτικών και προμηθεύονται την δόση τους.
Πολλές φορές είναι ήσυχοι και άλλες φορές έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους, φθάνοντας μάλιστα του σημείου μέχρι και να βγάλουν μαχαίρια.
Χρησιμοποιούν τις τουαλέτες των συρμών για να κάνουν χρήση ναρκωτικών. Πολλοί περιφέρονται μέσα στα βαγόνια διαρκώς σαν μικρά παιδιά και άλλοτε είναι νηφάλιοι, άλλοτε εριστικοί και άλλοτε τρικλίζουν σαν ετοιμοθάνατοι υπέργηροι.

Απογοητευτικές εικόνες και καταστάσεις, με τους ελεγκτές να μη μπαίνουν στον κόπο να τους ζητήσουν εισιτήριο. Με τους νηφάλιους, υγιείς πολίτες να είναι δυσαρεστημένοι από τις απαράδεκτες αυτές σκηνές και οι ναρκομανείς, άρρωστοι συμπολίτες μας να εξαθλιώνουν την ύπαρξή τους και να καταστρέφονται.
Πού είναι η αστυνομία και πού είναι το κράτος; Γιατί αφήνει τους εμπόρους να διακινούν ανενόχλητοι τον θάνατο και την αρρώστια;
Μήπως θα φθάσουμε στο σημείο να δούμε και πάγκους έξω από τον σταθμό του ΣΚΑ, που να πουλάνε την πρέζα;

Έχουν καταντήσει τον έλληνα πρεζάκια – φοβισμένο ανδράποδο – ανθελληνικό μίασμα.
Μαστουρωμένο από ναρκωτικά, φόβο, ψευτοαριστερισμό και ψευτοαναρχισμό. Ένας δούλος της νέας τάξης πραγμάτων, που δεν αντιδρά στην εισβολή των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και των ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ.
Ένας γουρουνοποιημένος μαζάνθρωπος, μαγεμένος από τα ξόρκια της Κίρκης, έτοιμος να κυλιστεί στον βούρκο και στον βόθρο, αρκεί να μπορεί να κάθετε στην πολυθρόνα του και να γιγαντώνει την κοιλάρα του.

Αποτίναξε επιτέλους Έλληνα τα δεσμά. Αντίδρασε και Δράσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου