17 Ιουλίου 2013

Δράση Πολιτών κατά της ανεγέρσεως τζαμιού στον Βοτανικό. Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 8:00 π.μ.


Την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013 και ώρα 08:00 π.μ. συγκεντρωνόμαστε και διαμαρτυρόμαστε ΞΑΝΑ έξω από την ΕΥΔΕΚ (Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών) στην ΒΑΤΑΤΖΗ 37 και Ζωοδόχου Πηγής, Νεάπολη Αθηνών για τον διαγωνισμό ανάθεσης κατασκευής τεμένους στον Βοτανικό.
Τον πρώτο διαγωνισμό καταφέραμε με την συγκέντρωσή μας να τον αποτρέψουμε τελείως καθώς ουδέ μία εταιρεία τόλμησε να πλησιάσει στην υπηρεσία και να καταθέσει φάκελο προσφοράς!
Το ίδιο θα κάνουμε και την Πέμπτη, όπου η παρουσία και η αγωνιστικότητά μας πρέπει να είναι μεγαλύτερες!

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ εκεί για να αγωνιστούμε και να κερδίσουμε ΚΑΙ αυτήν την μάχη ΜΑΖΙ!

ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ


https://www.facebook.com/events/596352710396713/

Τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος για το ισλάμ και την προωθούμενη ανέγερση του τεμένους.
1ον Το ισλάμ δεν είναι θρησκεία ή τουλάχιστον δεν είναι μόνον θρησκεία. Είναι ένα πλήρες «πολιτικοκοινωνικό» σύστημα που καθορίζει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια της καθημερινής ζωής ενός πιστού. Αναλόγως του αριθμητικού ποσοστού  των ισλαμιστών σε ένα κράτος ή σε μία κοινωνική  ομάδα και αναλόγως του βαθμού φανατισμού ή μισαλλοδοξίας τους, είναι και η αυστηρότητα εφαρμογής  των νόμων του κορανίου, μέχρι και της ποινής του θανάτου. Αυτό δεν σημαίνει  ότι όλοι οι πιστοί του ισλάμ είναι φανατικοί ή ότι δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις στην εφαρμογή αυτών των νόμων, αλλά ότι πολλοί πιστοί μπορούν ευκόλως να καθοδηγηθούν αναλόγως των σκοπιμοτήτων.

 2ον Δημόσια προσευχή σημαίνει ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε παραχώρηση για ανέγερση τζαμιού ή τεμένους συνιστά παραχώρηση Εθνικού Εδάφους με απρόβλεπτες συνέπειες στο μέλλον.

3ον  Εκλείπει πλήρως η αρχή της αμοιβαιότητος.  Απαιτούν από όλους τους άλλους αυτό που οι ίδιοι τους στερούν. Την ανεξιθρησκεία, την θρησκευτική Ελευθερία, την ισονομία των γυναικών, τα δικαιώματα των  προσωπικών επιλογών (π.χ. την τήρηση των εθίμων τους  κατά την περίοδο του ραμαζανίου,  την μη βρώση  χοιρινού κρέατος κτλ.)

4ον Τα δυτικά καθεστώτα είναι φιλικά και υποστηρικτικά  στην εξάπλωση του ισλάμ, διότι το χρησιμοποιήσουν ως εξουσιαστικό μηχανισμό και εργαλείο επεκτατισμού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον βίαιο έλεγχο και καταστολή των αντιδράσεων των αφυπνιζομένων Ελλήνων και Ευρωπαίων και να οδηγήσει τελικώς σε έναν νέον μεσαίωνα.  Οι «διαφορές» και τα «μίση» μεταξύ μεταξύ ισλαμιστών και των  πιστών άλλων θρησκειών όπως της ιουδαϊκής και χριστιανικής θρησκείας εξαλείφονται στα υψηλότερα ιεραρχικά επίπεδα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν παρατηρείται καμμία  αντίδραση από μέρους τους ως  θα όφειλαν,  θιγόμενοι τουλάχιστον θρησκευτικώς. Και γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο προωθούν και την λεγόμενη πανθρησκεία θεωρώντας ότι πρέπει να υπάρχει μία παγκόσμια θρησκεία – μία παγκόσμια  κυβέρνηση κατά το ναζιστικό πρότυπο  «Ein Volk, ein Reich, ein Führer = Ένα λαός, μία αυτοκρατορία, ένας αρχηγός»



Το να υποστηρίζει κάποιος το δικαίωμα ανεγέρσεως τζαμιού ή τεμένους  οφείλεται ή σε άγνοια ή σε δόλια σκοπιμότητα.
Και για όσους θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με τον κίνδυνο του ισλάμ επειδή η Ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει ήδη πολλά προβλήματα, τίθεται το εξής ερώτημα:
Ποιος ο λόγος να προσθέσουμε άλλο ένα;
Η αρχή της αμοιβαιότητος ορίζει ότι εάν κάποιος, δείχνει  ΑΝΟΧΗ  στην θρησκεία του άλλου (δέχεται την ανεξιθρησκεία δηλαδή)  το αυτό να συμβαίνει και αντιστρόφως.
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;;;  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…


Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Ισλάμ

Ας δούμε τι θα έκανε ο Μωάμεθ - και κατ'επέκταση - κάθε πιστός Μουσουλμάνος στις παρακάτω περιπτώσεις..

- Θα έκανε σεξ με 9χρονο κορίτσι;

- Θα συνηγορούσε σε αποκεφαλισμό;

- Θα είχε σκλάβους;

- Θα κρατούσε γυναίκες ως σκλάβες του σεξ;

- Θα αιχμαλώτιζε γυναίκα και θα τη βίαζε;

- Θα ενθάρρυνε το βιασμό γυναικών παρουσία του άντρα τους;


- Θα συνιστούσε ξυλοκόπημα της συζύγου;

- Θα χτυπούσε την ίδια του τη γυναίκα;


- Θα σκότωνε αιχμαλώτους πολέμου ανάμεσα τους και νεαρά αγόρια;

- Θα συνηγορούσε σε επιθέσεις αυτοκτονίας;

- Θα σκότωνε τους αρνησίθρησκους;

- Θα χτυπούσε τα παιδιά που δεν προσεύχονται;

- Θα ψεύδονταν;

- Θα διέπραττε τρομοκρατικές πράξεις;

- Θα υποδούλωνε γυναίκες και παιδιά;

- Θα έκλεβε;

- Θα αποσπούσε εκβιαστικά χρήματα από άλλες θρησκείες;

Δώρα Η
. Σπυρίδου
Hellas on the Web
http://www.hellasontheweb.org/2010-04-05-22-20-08/2010-04-06-19-07-44/519-2010-04-07-21-19-48

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου