4 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΕΜΕΝΟΥΣ

ΟΧΙ σε τζαμί στον Βοτανικό! ΟΧΙ σε νόμιμα τζαμιά για παράνομους μετανάστες!

Λαθρομουσουλμάνοι προσεύχονται έξω από το... Πανεπιστήμιο!!!
Μετά την συνάντηση Σαμαρά – Ερντογάν, μπήκαν στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την κατασκευή Ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, δηλαδή στο κέντρο των Αθηνών, στην περιοχή του Αρχαίου Ιερού Ελαιώνος, με πλήρη θέα της ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ και του Λυκαβηττού, επάνω σε οικόπεδο, που παρεχωρήθη προς αύτοις από το γενναιόδωρο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Γύρω από το εν λόγω οικόπεδο υπάρχουν μεγάλες χέρσες εκτάσεις, όπως και ένα δημοτικό πάρκο – το οποίο άγνωστο γιατί δεν αποδίδεται προς χρήση στους δημότες – σε άμεση γειτνίαση με το Νέο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Συγκοινωνιακώς, η περιοχή εξυπηρετείται με Σταθμό Μετρό. Οι προοπτικές για μελλοντική επέκταση των εγκαταστάσεων του τεμένους, με πολιτιστικά και διοικητικά κέντρα, σχολεία και κατοικίες, είναι επομένως άριστες προκειμένου να δημιουργηθεί μια πόλη μέσα στην πόλη, ένα κέντρο της υπό κατασκευήν μουσουλμανικής μειονότητας των Αθηνών και πάσης Ελλάδος! 

Όπως εξέθεσε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο δήμαρχος Αθηναίων, η ανέγερσις του τεμένους θα αποτελέσει έναυσμα για την νόμιμη λειτουργία τουλάχιστον δυο τζαμιών σε κάθε εκλογικό διαμέρισμα των Αθηνών, αι οποίαι ούτος ή άλλως διαθέτουν σήμερα πάνω από 400 παράνομα τζαμιά! Ένα εξ αυτών, στο Μοσχάτο, αν και δεν αναφέρεται πουθενά, είναι τεράστιο, με εμβαδόν 1.800 τ.μ (Σαουδαραβικής χρηματοδοτήσεως και με Μαροκινό διευθυντή…..). Παρά ταύτα, όπως αναμφιβόλως θα διαπιστώσει συντόμως το Υπουργείο Παιδείας, η πρότασης Καμίνη επ’ ουδενί επιλύει το πρόβλημα των πιστών, εάν ληφθή υπ’ όψιν, ότι ο πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητος φέρεται ως εκπρόσωπος 800.000 μουσουλμάνων στην περιοχή των Αθηνών και ήδη απαιτεί πολλαπλασίους των προταθέντων, νομίμους χώρους. Το Υπουργείο Παιδείας θα συνυπολογίσει αναμφιβόλως και το ότι, όπως διέρρευσε, ο εν λόγω πρόεδρος « με δυσκολία επί του παρόντος συγκρατεί τους πιστούς », των οποίων η υπομονή « ευλόγως » εξαντλείται……..

Ως γνωστόν, ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, κάτοικοι του Βοτανικού με τον σύλλογό τους και πλωτάρχες του Ναυτικού, έκαναν αίτηση ακυρώσεως της υπουργικής αποφάσεως για την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό. Σε αυτήν επικαλούνται, εκτός των άλλων, τους κινδύνους στον Βοτανικό. Σε αυτήν επικαλούνται, εκτός των άλλων, τους κινδύνους δημιουργίας ισλαμικής μειονότητας, που δεν προβλέπεται από την συνθήκη της Λωζάννης, θέματα προσβολής της δημόσιας τάξεως και των χρηστών ηθών, τα οποία αποτελούν κατά το Σύνταγμα λόγους περιορισμού της ελευθερίας της θρησκευτικής συνειδήσεως, όπως και τον περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων Ελλήνων πολιτών, που προκύπτει από την επιλογή μιας πυκνοκατοικημένης περιοχής της Αττικής, για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους. Αυτά όλα είναι ζητήματα, τα οποία σκοπίμως παρακάμφθηκαν από την διοίκηση και τον κατευθυνόμενο δημόσιο διάλογο, ο οποίος επικεντρώνεται στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την θρησκευτική ελευθερία των λαθρομεταναστών κατ’ αποκλειστικότητα.

Ως προς το τελευταίο, κυβέρνηση, κόμματα, εξωκοινοβουλευτικές ομάδες και Μ.Μ.Ε., συγκλίνουν στην γραμμή Ερντογάν, ο οποίος το 2009 απαίτησε(!) από τους Ελβετούς να καταργήσουν την απόφαση τους, κατόπιν δημοψηφίσματος, να απαγορεύσουν την λειτουργία άλλων θρησκευτικών τεμενών στην χώρα τους, λέγοντας ότι « η ισλαμοφοβία είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ». Δεν θεωρήθηκε σκόπιμο να ανατρέξουν και σε δήλωση του ιδίου δέκα χρόνια πρίν, όταν αυτός διεκήρυττε: « Ή Δημοκρατία είναι μόνο το τραίνο, στο οποίο επιβιβαζόμαστε για να φτάσουμε στο στόχο μας. Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδα μας, οι μιναρέδες μας είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι είναι τα κράνη μας, οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας ».

Ποιος μπορεί να αμφισβήτηση την σημασία των λόγων για την δημόσια τάξη και Εθνική Ασφάλεια, γνωρίζοντας, ότι από το έτος 2001 και μετά, στο όνομα του Ισλάμ, έχουν γίνει περισσότερες από 17.000 τρομοκρατικές επιθέσεις, ότι οι εκρήξεις στο Μετρό της Μαδρίτης είχαν εκατοντάδες θύματα, ότι χτυπήθηκαν πρεσβείες της Δανίας σε όλον τον Κόσμο για λίγες δημοσιευμένες αντί-ισλαμικές γελοιογραφίες, ότι δολοφονήθηκε ο σκηνοθέτης Βαν Γκονγκ στην Ολλανδία, επειδή ένα κινηματογραφικό έργο του θεωρήθηκε προσβολή κατά του Ισλάμ, ότι οι μουσουλμάνοι δευτέρας και τρίτης γενιάς (με άπταιστα γαλλικά) έκαιγαν προάστεια του Παρισιού, έως ότου αναχαιτιστούν από την αστυνομία;

Εάν τα ανωτέρω έγιναν σε Χριστιανικές χώρες, όπου οι μουσουλμάνοι εισήχθησαν ως νόμιμοι μετανάστες, ποιος μπορεί να εγγυηθεί την μελλοντική Τάξη και Ασφάλεια στην Ελλάδα, όπου οι μετανάστες, είναι παράνομοι και πολλαπλάσιοι ποσοστιαίως απ’ότι στις καλώς οργανωμένες και φυλασσόμενες χώρες της Δύσεως;

Δείγματα γραφής έχουν πάντως ήδη δώσει με συλλογικούς βανδαλισμούς στο Κέντρο των Αθηνών, επ’ αφορμή της υποτιθεμένης προσβολής αντιτύπου του ιερού τους βιβλίου από άνδρα της Ελληνικής Αστυνομίας, με την αυθαίρετη κατάληψη των Προπυλαίων του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου και των μεγάλων πλατειών των Αθηνών (επίδειξης δυνάμεως) χωρίς Αστυνομική Άδεια, για να προσευχηθούν, και με ατελείωτες ληστρικές επιθέσεις και δολοφονίες Ελλήνων Πολιτών! Τέλος, η προέλευσης τους από τις πιο εξαθλιωμένες και πολιτισμικός βάρβαρες περιοχές της Ασίας, της Αφρικής, άλλα και των Βαλκανίων, γίνεται αισθητή όπου κατοικούν σε πυκνές ομάδες, από την αναπαραγωγή των συνθηκών του «γκέτο», από τα οποία προέρχονται. Τις αλήθειες αυτές εις μάτην επιχειρεί να αποκρύψει η εμβόλιμη «αντιρατσιστική», «αντιξενοφοβική» και ψευδοανθρωπιστική προπαγάνδα στην Ελλάδα.

Η Ελλάς, εν αντιθέσει με τις λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες, συνορεύει με χώρες του μουσουλμανικού τόξου, οι οποίες εν πολλοίς διαπνέονται από ρεβανσισμό και αλυτρωτισμό απέναντι της. Είναι ηλίου φαεινότερων, ότι η προώθησης του πολιτικού Ισλάμ στην χώρα μας μέσω ανοιχτών συνόρων, ενθαρρύνσεων του δουλεμπορίου (είναι απλό πλημμέλημα), εκ των υστέρων νομιμοποιήσεων, αλλαγής του νόμου Ιθαγένειας, παροχής σχολικής εκπαιδεύσεως, υπηρεσιών υγείας, νομικής υποστηρίξεως, λατρευτικών χώρων, κ.λπ., αποτελεί μέγιστο Εθνικό κίνδυνο, κίνδυνο επιβιώσεως του Ελληνικού Έθνους! Ίσως το Ελληνικό κράτος, το οποίο προ πολλού έχει στραφεί κατά του Ελληνικού Έθνους (αντί, όπως είναι φυσικό, να το προστατεύει), να αποσκοπεί σε μια βαθμιαία μετάλλαξη του Έθνους σε πολυεθνικό μόρφωμα με μουσουλμανικό πρόσημο, ελπίζοντας ότι έτσι θα αποφευχθούν ακρότητες, που θα το καθιστούσαν μη κυβερνήσιμο! Αυτό το «πόκερ» της πολιτικής «ελίτ», σίγουρα δεν θα τελεσφορήσει, ακόμη και εάν οι Έλληνες είναι πρόθυμοι να κρατήσουν την Ειρήνη με τίμημα κάποιες παραχωρήσεις. Ο λόγος είναι, ότι το Ισλάμ δεν θα σταματήσει, εάν δεν επιβάλει την απόλυτη κυριαρχία του στην μικρή, αλλά μεγαλόψυχη Ελλάδα και τους Νόμιμους Ιδιοκτήτες της.

Προσφάτως, οι Κόπτες της Αιγύπτου έκαναν καθιστική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για τις σφαγές, που υφίστανται στην Αίγυπτο. Κανείς δεν τους άκουσε! Οι Χριστιανοί αποδεκατίζονται σήμερα σε όλο το Ισλαμικό τόξο, στον Λίβανο, στην Συρία, στην Αίγυπτο, στο Ίρακ, στην Σομαλία, στο Πακιστάν, κ.λ.π.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΘΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ;;;;;;;
ΛΕΝΕ, ΠΩΣ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΜΙ…….
Εμείς λέμε  ότι είναι η μοναδική Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα όπου: ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΕΠΟΙΚΟΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ
ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ !!!!
ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ….


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΩΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
ΜΕ ΚΑΤΑΦΩΡΟ ΤΡΟΠΟ.
ΤΖΑΜΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΛΙΓΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ
ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ,
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΑΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΙ, ΕΝ ΟΨΕΙ

ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ,

ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΟΠΩΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
info@ethnikieteria.gr
E-mail: syllogosvotanikoy@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου