26 Ιουνίου 2013

Καταγγελίες για ρατσισμό στην εκλογή της Μις Γαλλίας. Η νικήτρια είναι «Λευκή σαν το χιόνι» και δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα της σύγχρονης... Γαλλίας


Η προσφάτως εστεμμένη Μις Γαλλία, ενεπλάκη σε κατηγορίες για ρατσισμό και σε κοκορομαχίες μεταξύ προηγούμενων νικητριών.
Το Αντιπροσωπευτικό Συμβούλιο Ενώσεων των Μαύρων (Representative Council of Black Associations), κατήγγειλε ότι η φοιτήτρια ιατρικής Μαρίν Λορφελίν, είναι «λευκή σαν το χιόνι» και κριτίκαρε την έλλειψη μαύρων και αράβων διαγωνιζομένων.
Η οργάνωση χαρακτήρισε τον διαγωνισμό απαρχαιωμένο και μία προσβολή για την εθνοτική πολυμορφία της χώρας...


ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ: 
Η φυλετική μορφολογία της Ευρωπαϊκής Ηπείρου, όπως την γνωρίζαμε, έχει αρχίζει να αλλάζει δραματικά. Αφρικανοί και Ασιάτες έχουν κάνει επέλαση στην γηραιά ήπειρο και απειλούν την ίδια την ύπαρξη της λευκής φυλής. Μπορούμε πλέον να μιλάμε ανοιχτά για μία εν εξελίξει γενοκτονία.
Στην Γαλλία η επέλαση των αλλοδαπών είχε ξεκινήσει, μαζικά τουλάχιστον, από την δεκαετία του ’70,  λόγω και των αποικιών που είχε. Και σήμερα στο Λονδίνο, οι περισσότεροι κάτοικοι δεν είναι λευκοί.
Εδώ όμως στην Ελλάδα, ο άνευ προηγουμένου εποικισμός, που έχουμε υποστεί από τους αφρικανοασιάτες, μας έχει φέρει σχεδόν στην ίδια μοίρα με αυτές τις χώρες, μέσα σε δύο μόλις δεκαετίες!
Έχουμε χρέος, εμείς οι Έλληνες, να αντισταθούμε σε αυτό το έγκλημα. Πρέπει να σώσουμε την φυλή μας, την φυλή που έδωσε τα πάντα, όχι μόνον στον ευρωπαϊκό πολιτισμό, αλλά και στον παγκόσμιο. Το έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας και στους προγόνους μας.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου