28 Μαΐου 2013

Ολοκλήρωση του εκτάκτου συνεδρίου του Συνδέσμου Εθνικής Ενώτητας

Σύνδεσμος
Εθνικής Ενότητας

Την Κυριακή 26 Μαϊου στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Έκτακτο Συνέδριο του Σ.Ε.Ε., με σκοπό την εκλογή νέας ηγεσίας.
Στο συνέδριο συμμετείχαν σύνεδροι από ολόκληρη την Ελλάδα. Απεύθυνε χαιρετισμό ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Δ. Γράψας και συμμετείχαν δια της παρουσίας τέως αρχηγοί Ε.Δ. και Σ.Α. καθώς και πρόεδροι Σωματείων και Ενώσεων διαφόρων κλάδων των εργαζομένων και των συνταξιούχων του δημοσίου και του ιδιωτικού φορέα.

Παρέστησαν επίσης (ως άτομα) επικροτώντας την κίνηση, στελέχη των διοικητικών συμβουλίων ενώσεων των Σ.Α., αλλά και σύσσωμη η ηγεσία των τριών ενώσεων αποστράτων, τονίζοντας μεταξύ των άλλων την σημερινή ανάγκη ενωμένης πολιτικής δράσης του κλάδου τους λόγω της συμπεριφοράς της πολιτείας ειδικά έναντι των στρατιωτικών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο ανανεωτικό και ενωτικό πνεύμα ανταποκρίθηκαν και πολλές άλλες πρωτοβουλίες, κινήματα και κόμματα, απευθύνοντας χαιρετισμούς, τονίζοντας την ανάγκη ενότητας όλων των εκτός βουλής υγιών πολιτικών δυνάμεων, με αποκορύφωμα την ταυτόχρονη προσχώρηση στο ΣΕΕ του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ» και του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (Ε.ΛΑ.Σ)», μέλη του οποίου μάλιστα διεκδίκησαν και θέση στο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

Η εκλογή του Γεωργίου Γερούλη ως νέου προέδρου του κόμματος και των ένδεκα μελών του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου, συνδυαζόμενη με τα ενθαρρυντικά μηνύματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω επιτυχία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ και την εκπροσώπηση όλων των Ελλήνων στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

Ο Υπεύθυνος Τύπου
Θεόδωρος Διαμάντης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου