25 Απριλίου 2013

Συνέλαβαν τον μετανάστη που μίλησε για τη Μανωλάδα, για εμπορεία ναρκωτικών...! Αντέδρασαν οι γνωστοί φασίστες - ρατσιστές...


Στο Πρώτο Θέμα διαβάσαμε:
«Πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Αστυνομία και την «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», μετά την καταγγελία της για τη σύλληψη ενός μετανάστη από το Μπανγκλαντές στην Κάτω Αχαΐα.

Η ΚΕΕΡΦΑ υποστηρίζει ότι πρόκειται για τον μετανάστη που μίλησε στα ΜΜΕ για το μακελειό στη Νέα Μανωλάδα και καταγγέλλει με ανακοίνωση της ότι «η Αστυνομία αναλαμβάνει να τρομοκρατήσει η ίδια τους μετανάστες». Όμως, η ΓΑΔΠ Δ. Ελλάδας αντικρούει τους ισχυρισμούς υποστηρίζοντας ότι συνέλαβε... έμπορο ναρκωτικών.

Στην καταγγελία αναφέρεται:

«Σήμερα (σ.σ.: την Τρίτη) τα χαράματα στις 5.30΄, αστυνομικοί πήγαν και τον έβγαλαν έξω από τη παράγκα στη περιοχή Λάππα όπου έμενε και τον χτύπησαν μπροστά σε όλους. Δεν θα περάσει! Απαιτούμε τη άμεση απελευθέρωση του Σαχίν Αχμέτ και την παραδειγματική τιμωρία του ρατσιστή αστυνομικού».

Η Αστυνομία απάντησε με ανακοίνωσή της που παραπέμπει σε δελτίο τύπου το οποίο είχε εκδοθεί πριν από την ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ και στο οποίο αναφέρει ότι ο 38χρονος από το Μπαγκλαντές είχε συλληφθεί στο πλαίσιο επιχείρησης του αστυνομικού τμήματος Κάτω Αχαΐας στην περιοχή Λιμνοχώρι Αχαΐας, μετά από πληροφορίες και στοιχεία ότι διακινούσε χασίς μέσα σε σπιρτόκουτα.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το αυτοκίνητο του 38χρονου αλλοδαπού και το παράπηγμα όπου κατοικούσε και ανακάλυψαν 30 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 137 γραμμαρίων, από τις οποίες οι 29 ήταν σε σπιρτόκουτα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


Πάνω σε αυτό το κάθαρμα βρέθηκαν 1240 ευρώ...

Τους προδότες, αυτούς τους πρακτορίσκους, των ΜΚΟ και των "αντι"ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ οργανώσεων, πότε επιτέλους θα καταφέρουμε να τους δικάσουμε για όλα τα δεινά που έχουν επιφέρει στην Ελλάδα μας; 

Πότε επιτέλους θα επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου