19 Απριλίου 2013

Ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, κατά Βαρβιτσιώτη και λοιπούς λαθρολάγνους, οι τσιφλικάδες της Μανωλάδας. Άλλο ένα ψέμα εκφοβισμού του Έλληνα


Ας διαβάσουμε τι δήλωσε στον ΣΚΑΙ αυτό το μπουμπούκι. Είναι το ίδιο υποκείμενο που είχε δηλώσει στο παρελθόν, ότι είναι αναφέρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία...


Βαρβιτσιώτης: Υποκρισία να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή και να έχουν δουλοπάροικους

«Απίστευτη υποκρισία της κοινωνίας από τη μια να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή και από την άλλη να έχουν δουλοπάροικους τους μετανάστες στα χωράφια τους» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Βαρβιτσιώτης για τα επεισόδια στη Μανωλάδα.


«Φτάσαμε στο σημείο οι δουλοπάροικοι όχι να αμείβονται χαμηλά, αλλά να μην αμείβονται καθόλου. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι στους μετανάστες ως υπανθρωπους» τόνισε.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε πάντως ότι «δεν μπορείς να θέσεις εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή με 400.000 ψηφοφόρους θα τους δυναμώσεις», ζητώντας σκληρότερο αντιρατσιστικό νόμο.

«Αυτός που πυροβόλησε πιθανότατα θα είναι ο ίδιος που θα ζητήσει να φύγουν και οι μετανάστες» συμφώνησε από την πλευρά του ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

«Είναι ντροπιαστικά, όχι απλά καταδικαστέα όσα συνέβησαν στη Μανωλάδα, να επέμβει η δικαιοσύνη» ανέφερε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παπαδόπουλος. Ζήτησε αυστηροποίηση του νόμου και σκληρή εφαρμογή του για ανάλογα φαινόμενα.

Την επίθεση σε μετανάστες στη Μανωλάδα σχολίασε μέσω του λογαριασμού στο Τwitter και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, κάνοντας λόγο για απανθρωπιά, κυνισμό, ρατσισμό.

"Το περιστατικό αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέο και μεμονωμένο" είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο παραγωγός φράουλας και πρώην πρόεδρος του τοπικού συνεταιρισμού, Νίκος Καμπούρογλου.

Πηγή: http://www.skai.gr/

Ας δούμε όμως τι ποσοστά έλαβαν τα κόμματα στην Μανωλάδα:


ΝΔ 286 ψήφοι - ΠΑΣΟΚ 207 ψήφοι - ΣΥΡΙΖΑ 133 ψήφοι 
ΔΗΛΑΔΗ τα κόμματα που έχουν ως σημαία τους την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην χώρα μας, είναι και αυτά που έλαβαν και τους περισσότερους ψήφους στην Μανωλάδα. Με το κόμμα του άθλιου Βαρβιτσιώτη να κατέχει την πρωτιά!

Αν λοιπόν ψάχνουν για ρατσιστές, να τους αναζητήσουν μέσα στα προδοτικά κόμματά τους, στις "αντιρατσιστικές" ΜΚΟ που στηρίζουν και χρηματοδοτούν και στους κουκουλοφόρους που πατρονάρουν.

ΕΛΛΗΝΑ θα τους ξαναψηφίσεις;;; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου