12 Μαρτίου 2013

Ο αριστερόφρων δημοσιογράφος Δελλατόλας και οι μπίσνες με το κεφάλαιο...

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο εκδότης και δημοσιογράφος Αντώνης Δελλατόλας, ο οποίος κλητεύθηκε προκειμένου να απολογηθεί με την ιδιότητα του κατηγορουμένου για κακουργηματικής φύσεως αδίκημα στην υπόθεση της Proton Bank.


Η 2η ειδική ανακρίτρια, Ιωάννα Χατζάκη, που έχει «χρεωθεί» το τραπεζικό σκάνδαλο, κάλεσε τον κατηγορούμενο πλέον εκδότη για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις σχετικά με την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος).

 Το σκέλος που τον αφορά έχει να κάνει με το έμβασμα μισού εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο έλαβε ο Αντ. Δελλατόλας από κυπριακό τραπεζικό λογαριασμό του νυν κατηγορούμενου και φυγόδικου Πέτρου Κυριακίδη την περίοδο κατά την οποία οι λογαριασμοί του τελευταίου στην Ελλάδα ήταν δεσμευμένοι από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Proton Bank.

Από την πλευρά του
Εμμένει στη θέση ότι το έμβασμα αποτελεί τη δεύτερη δόση της αγοραπωλησίας των μετοχών της εφημερίδας, όπως είχε πει και στην «Κ.Ε». Χθες με ανακοίνωσή του υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ το παρέλαβα -ως τελευταία δόση- σε εκτέλεση συμβολαίου που είχα ήδη υπογράψει στις 20/01/2011, σε χρόνο προγενέστερο των δικαστικών ερευνών και στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συμβατικής υποχρέωσης.

Τέλος αναφέρει ότι
Η συγκεκριμένη εφημερίδα «δεν είναι το μόνο ΜΜΕ που συνήψε σύμβαση με τον Π. Κυριακίδη, καθώς ανάλογες, και μάλιστα προγενέστερες, συμβάσεις έχουν συναφθεί με πολλά άλλα ΜΜΕ («Espresso», «Athens News», «City Press», «Σφήνα» και «Ισοτιμία», τα περιοδικά «Free», «Olive», «Jolie», «Μπομπ Σφουγγαράκης», το ραδιοφωνικό σταθμό Flash, τα κανάλια τοπικής εμβέλειας Sport TV και Κανάλι 10, την Πήγασος Εκδοτική, τη Χ. Κ. Τεγόπουλος [«Ελευθεροτυπία»], την εφημερίδα «Veto», το περιοδικό «Επίκαιρα», τις εκδόσεις Λιβάνη)».

περισσότερα: http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=349954

Χοντρές μπίζνες οι αριστερο-συριζο-κκεδες.
Χοντρές μπίζνες με το κεφάλαιο που "κυνηγάνε"... μπίζνες εκατομμυρίων, με τραπεζίτες, κεφαλαιοκράτες και κομπιναδόρους πλουτοκράτες.

Και αυτά τα λαμόγια, οι αργυρώνητοι "δημοσιογράφοι", είναι που επηρεάζουν και κατευθύνουν τους Έλληνες πολίτες.

Αυτά τα λαμόγια είναι που, ακολουθώντας τις επιταγές των χρηματοδοτών τους (ημεδαπών και αλλοδαπών) είναι που σε βρίζουν εσένα Έλληνα Εργάτη, όταν διαμαρτύρεσαι για τον εσμό των λαθρομεταναστών που σου κλέβουν τον πλούτο σου, που σου κλέβουν το ψωμί σου, που σε βιάζουν, που σε σκοτώνουν.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ και όπου τους πετύχεις ΦΤΥΣΕ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου