28 Μαρτίου 2013

Στην ομιλία του Ομπάμα στο ίδρυμα AIPAC το 2012, ένας από τους άντρες ασφαλείας του ομοιάζει με... εξωγήινο...! (βίντεο)

Μας εστάλη από φίλο του ιστολογίου μας αυτός ο ισχυρισμός και το ψάξαμε· περισσότερο από διάθεση διαψεύσεως.

Όμως...


Το μόνο βίντεο που βρήκαμε, που φαίνεται να είναι και αυθεντικό (χωρίς δηλαδή την διάθεση επεμβάσεως για δημιουργία ψευδών εντυπώσεων), είναι από το δορυφορικό - διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι JewishNewsOne, το οποίο έφτιαξε ένα βίντεο για την (επικείμενη) επίσκεψη του Ομπάμα στο Ισραήλ. Το βίντεο αυτό αποτελείται από διάφορες συρραφές, ενώ το επίμαχο σημείο, είναι από την ομιλία του Ομπάμα στο ίδρυμα AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) Αμερικανοισραηλινή επιτροπή δημοσίων σχέσεων, στις αρχές του 2012.
Εκεί, στο 0:37, φαίνεται ένας από τους άντρες της φρουράς του να έχει, το λιγότερο, περίεργα χαρακτηριστικά...



ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ


ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΟΜΠΑΜΑ στο AIPAC (την οποία αξίζει να παρακολουθήσετε...)
Επικεντρωθείτε στα λεπτά:
8:16  -  9:30  -  10:30  -  15:40  -  18:00  -  21:52  - 27:18  -  30:32


Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι η επίμαχη λήψη δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο βίντεο και ούτε μπορέσαμε να την βρούμε σε άλλα, εκείνης της ομιλίας!!!

Μπορεί να είναι κάποιου είδους οφθαλμαπάτη, λόγω των πραγματικά αχνών χαρακτηριστικών του συγκεκριμένου προσώπου (μικρή μύτη και αυτιά), όμως το παρουσιάζουμε, περισσότερο γιατί και εμάς μας έκανε εντύπωση.

Δεν θα βροντοφωνάξουμε ότι είδαμε εξωγήινο, κυρίως, γιατί οι πέριξ του συγκεκριμένου σωματοφύλακα παριστάμενοι, δεν αντέδρασαν! Εκτός βεβαίως και αν, οι αμερικανοσιωνιστές, έχουν συνηθίσει στην θέα εξωγήινων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου