13 Φεβρουαρίου 2013

Πλησιάζοντας την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής (όπως την διαβάζαμε στα περιοδικά της, της δεκαετίας του 1980) ΜΕΡΟΣ Β’

Adolf Hitler:  in memoriam (εις ανάμνησιν)



Από το  περιοδικό της Χρυσής Αυγής (Περίοδος Β’, Αρ. Τεύχους 3, Απρίλιος 1986)



ΧΙΤΛΕΡ: Ένα όνομα με 6 γράμματα, που έγινε θρύλος, μύθος, αντικείμενο λατρείας, φόβητρο, τρόμος... και μία ακόμα ατέλειωτη σειρά από κολοσσιαίου μεγέθους χαρακτηρισμούς, μα πάνω απ’ όλα ΣΥΝΘΗΜΑ. Ο παραγνωρισμένος καλλιτέχνης, ο εμπνευσμένος προπαγανδιστής, ο θαρραλέος στρατιώτης, ο ατρόμητος αρχηγός. Ο ΗΡΩΑΣ. Μετά από 41 χρόνια υστερικής αντιναζιστικής – αντιχιτλερικής προπαγάνδας, με τους εβραιοκαπιταλιστές και τους μπολσεβίκους να κυριαρχούν στην ανθρωπότητα, είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να αναγνωρισθεί το μεγαλειώδες ιστορικό πρόσωπο αυτού του Άνδρα.

Ο Ναπολέων χρειάσθηκε 100 χρόνια για ν’ ανακηρυχθεί Μέγας. Ο τελευταίος μεγάλος προφήτης της Ράτσας μας ίσως χρειασθεί περισσότερα. Μα μέσα στις φλογισμένες απ’ την απλότητα των λόγων του καρδιές όλων των Εθνικοσοσιαλιστών της Γης είναι αιώνια ζωντανός...

όλο το κείμενο παρακάτω:
Ελπίζουμε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, να έχει ξεπεράσει το "παρωπιδικό" παρελθόν του, ως προς τον άγιο Αδόλφο Χίτλερ.
Τώρα που τα εκλογικά ποσοστά του εκτοξεύονται, πρέπει να χαράξει πιο εθνικιστική-πατριωτική ρώτα.
Ο άκρατος εθνικοσοσιαλισμός και ο θαυμασμός τους προς τον βάρβαρο γερμανικό λαό της περιόδου εκείνης, ήταν (αν δεν είναι ακόμη) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

Υπεράνω όλων εστί η πατρίς. Είναι απαράδεκτο ο ΕΛΛΗΝ να γίνεται δουλικό ιδεολογιών και ηγετών τύπου Στάλιν - Χίτλερ κλπ. Αδιάφορο πόσο καλός ή κακός ή φιλόσοφος ή ηγέτης ήταν ο καθένας για τον λαό του. 

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.

Όπως και να έχει, αυτήν την χρονική περίοδο, ο μεγαλύτερος εχθρός της πατρίδος και του έθνους μας, είναι η κοινοβουλευτική ολιγαρχία (που καταχρηστικώς ονομάζουν δημοκρατία) και οι προδότες θιασώτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου