18 Ιανουαρίου 2013

Επιστολή επιτροπής κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα προς δήμαρχο, δημοτικό συμβούλιο και βουλευτές Α Αθηνών

Προς 
Δήμαρχο Αθηναίων
κ. Γιώργο Καμίνη 

Κοιν:
Μέλη Δ.Σ. Δήμου Αθηναίων
Βουλευτές Α΄ Αθηνών 

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Αφορά: 21-12-2012: Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Αθηναίων - "19 Γενάρη, Αθήνα - Πόλη αντιφασιστική"

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, κ. Καμίνη,
Με την παρούσα επιστολή διαμαρτυρόμαστε έντονα για το ότι φέρατε ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ της ΑΘΗΝΑΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισμα για συγκέντρωση ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ενώ δεν έχετε ασχοληθεί σοβαρά επί δύο χρόνια από τότε που εκλεγήκατε με τα Νο 1 προβλήματα της Αθήνας: την εγκληματικότητα, την παράνομη μετανάστευση, το παρεμπόριο, την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, την καταστροφή του οικιστικού περιβάλλοντος. Μήπως έχετε ξεχάσει ότι είσαστε ΔΗΜΑΡΧΟΣ της ΑΘΗΝΑΣ και όχι των παράνομων ή «νόμιμων» μεταναστών, ούτε των παρατάξεων που σας ψήφισαν;
Τι κάνετε γι’ αυτά κύριε Δήμαρχε;     
Η παράνομη μετανάστευση και οι συμμορίες που περιφέρονται καταστρέφουν την εικόνα της πόλης και κάνουν την ζωή των κατοίκων της κόλαση.
Το παραεμπόριο κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των έντιμων εμπόρων που παλεύουν σε μια άνιση μάχη με τα χρέη και τα χαράτσια.
Αντί να σκύψετε με σοβαρότητα στα προβλήματά μας, επιδίδεσθε σε αφορισμούς και κραυγές περί ρατσισμού και ξενοφοβίας. Αυτές όμως οι  κραυγές στάθηκαν αρωγοί ενός ανίκανου κράτους και μέσα σε λίγα χρόνια κατάντησε την πόλη του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και του ΦΩΤΟΣ σε πόλη θλιβερή και τριτοκοσμική.
Αντί να κάνετε πορείες και διαδηλώσεις υποδαυλίζοντας την οργή και την έχθρα, θα μπορούσατε να κάνετε πορεία αγάπης και ειρηνικής συνύπαρξης για την πατρίδα που λοιδορούν/είται, να διαδηλώσετε για την ανοχή και την υποστήριξη των κατοίκων της Αθήνας και όλης της χώρας στους μετανάστες.

Σε όλους αυτούς τους εισβολείς  που δεν ζητήσαμε,  αλλά ήρθαν, και τους βοηθήσαμε με τις άπειρες προσφορές μας σε τροφή, ρούχα, φάρμακα, παιχνίδια, παρέχοντας ίσες δυνατότητες στην εκπαίδευση των παιδιών τους, σε υγειονομική περίθαλψη σε όλους,  που ΕΜΕΙΣ οι ρατσιστές πληρώνουμε, δίνοντας δουλειά, συντάξεις και επιδόματα που συχνά δεν δικαιούνται, ακίνητα, σπουδές στο εξωτερικό και σε αντάλλαγμα, τι εισπράττουμε; Προκλήσεις, προσβολές, επιθέσεις, απέχθεια. Αντί να καλλιεργείτε τον σεβασμό προς την χώρα που τους φιλοξενεί, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ, και αναγνώριση της προσφοράς των Ελλήνων, αντί να καλλιεργείτε συνείδηση υποχρεώσεων και όχι μόνο δικαιωμάτων, ΕΣΕΙΣ και η παράταξή σας κάνετε ακριβώς το αντίθετο υποστηρίζοντας κινήσεις αμφισβητούμενων επιδιώξεων.
Κάνετε πορεία γι’ αυτούς που χρησιμοποιούν προκλητικά τους δρόμους και τις πλατείες μας για να αφοδεύουν, να ουρούν να εκδίδονται, να απλώνουν τα σεντόνια με τη παράνομη πραμάτεια τους, γι’ αυτούς που ξηλώνουν αγάλματα, προτομές, καντήλια από τα νεκροταφεία, καλώδια της ΔΕΗ και ράγες του ΟΣΕ.
Για τις χιλιάδες Ελλήνων που έχουν γίνει θύματα δολοφονιών, βιασμών, επιθέσεων, ληστειών, κλοπών κλπ. πότε θα κάνετε κάτι ανάλογο; Όπως φαίνεται κ. Δήμαρχε, οι έλληνες κάτοικοι  αυτής της πόλης που σας εμπιστεύτηκαν μάλιστα με την ψήφο τους,  όχι μόνο δεν είναι προτεραιότητά σας αλλά τους αγνοείτε.
Έχετε σκεφτεί κ. Δήμαρχε τις συνέπειες των πράξεων και της στάσης σας;
Αυτή είναι που τρέφει ασυδοσία, ανομία, παρανομία, μίσος και άλλα που δεν είναι σκόπιμο να αναφέρουμε. Με αυτή σας την τακτική όχι  έργο δεν προσφέρετε, αλλά εξυπηρετείτε και αλλότριους σκοπούς
Αναμένουμε λοιπόν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ως δίκαιος Δήμαρχος να φέρετε προς ψήφιση αίτημα για συγκέντρωση κατά της παράνομης μετανάστευσης, του παραεμπορίου, της εγκληματικότητας, του ξεπεσμού της πόλης και της υποβάθμισης της ζωής των Αθηναίων. Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα των ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.  
Δεν δεχόμαστε να γίνουμε η αποθήκη της Ευρώπης όσο και αν προσπαθείτε αρκετοί εξ υμών, πολλώ δε μάλλον να γίνουμε με τις ενέργειές σας η δακτυλοδεικτούμενη αποθήκη της Ευρώπης, ούτε θα λύσουμε εμείς όλα τα προβλήματα της Ασίας, της Αφρικής και της παγκοσμιοποίησης.
Μην παίζετε άλλο με την ανοχή μας. Η  οργή μας μεγαλώνει.
Και το θλιβερό ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ γεγονός της 17ης Ιανουαρίου δεν σας δικαιώνει, πρώτον, διότι ΚΑΘΕ πράξη που στρέφεται εναντίον αλλοδαπών δεν είναι ρατσιστική και, δεύτερον, θα πρέπει να σας κάνει να ξανασκεφτείτε την τακτική σας.

 · ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

(epitropikatoikwn-agioupanteleimona@hotmail.com)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου