10 Ιανουαρίου 2013

Μαρίνες και λιμάνια περνάνε σε... Τούρκους "επενδυτές"

Ανάξιες και ανίκανες ούσες, όλες αυτές τις δεκαετίες, οι συγκυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και όντες ανάξιοι - ανίκανοι - προδότες, όλοι οι πολιτικοί που τους στελεχώνουν, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν αναπόφευκτο να εισβάλει στην Ελλάδα, και επισήμως πια, ο Τούρκος "επενδυτής". Ανεπίσημα στην Θράκη αλωνίζουν εδώ και δεκαετίες.

Μας "πιάνουν" τα λιμάνια και τις μαρίνες λοιπόν και εξαπλώνονται, σιγά σιγά, σε όλη την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου. Ποιοί; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, το παγκοσμίως ναυτιλιακό τίποτα...
Η τουρκική εταιρεία λοιπόν Dogus με την θυγατρική D-Marin εξαγόρασε το 51% της ελληνικής εταιρείας MedMarinas η οποία ανήκει στον όμιλο "Κυριακούλης".
Έτσι οι μαρίνες της Κέρκυρας, της Λευκάδας και της Ζέας (Πειραιάς), με αντίστοιχες θέσεις ελλιμενισμού 1785, 900, 670 θα εκμεταλλεύονται από τους Τούρκους.
Εν τω μεταξύ έχει ήδη ανακοινωθεί και η εξαγορά του 50% της μαρίνας του Φλοίσβου (Νέο Φάληρο) (με προοπτική άμεσα να αποκτηθεί το 51%) από την Lamda Development του ομίλου Λάτση.

Η εταιρεία Dogus λοιπόν διαθέτει αυτήν την στιγμή, την μεγαλύτερη δυνατότητα ελλιμενισμού σε όλη την ανατολική μεσόγειο.
Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Χουσνού Ακχάν, δήλωσε ότι: "είμαστε υπερήφανοι που στα διεθνή ύδατα κυματίζουμε την τουρκική σημαία".

Το λιμάνι της Ζέας στον Πειραιά, μπορεί άνετα και επισήμως πια, μετά από 180 χρόνια, να επαναονομαστεί Πασαλιμάνι.
Υπάρχουν κάποια πράγματα, που τα φιλελεύθερα απάτριδα παπαγαλάκια, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να ξεπουλιούνται στο βωμό του κέρδους. Όλος αυτός ο απεχθείς και προδοτικός συρφετός των κομμάτων του κεφαλαίου και της παγκοσμιοποίησης (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ) θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να διαλυθεί και ει δυνατόν να εξαϋλωθεί άπαξ και διά παντός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου