31 Ιανουαρίου 2013

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μεταφοράς λαθρομεταναστών στην Θεσσαλονίκη, με προορισμό την βόρεια Ευρώπη. 4.000 ευρώ το κεφάλι!


Κύκλωμα Γεωργιανών, που μετέφεραν με 4.000 ευρώ το κεφάλι (ως επί το πλείστον Αφγανούς – Πακιστανούς) με τουριστικά λεωφορεία, κυρίως προς Γερμανία, εξαρθρώθηκε από τις ελληνικές αρχές.
Ήταν μία καλοστημένη επιχείρηση και τα λεωφορεία τα είχαν μόνο για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες. Η διαδικασία γινόταν ως εξής. Έβαζαν τους λαθρομετανάστες μέσα σε ειδικές κρύπτες, που είχαν διαμορφώσει στα λεωφορεία και στις θέσεις του καθόντουσαν «εικονικοί» επιβάτες. Μάλιστα αυτοί οι εικονικοί επιβάτες ήταν, εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια, ακριβώς οι ίδιοι! Αυτός ήταν και ο λόγος που δημιούργησε υποψίες στις τελωνειακές αρχές των χωρών προορισμού τους.
Καλές δουλειές λοιπόν με αξιοθρήνητους λαθρομετανάστες οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να έχουν στα χέρια τους 4.000 ευρώ. Οι λαθρομεταφορείς, μέσα σε αυτά τα χρόνια, είχαν βγάλει πάνω από 500.000 ευρώ.
Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι υπάρχει πολύ χρήμα στις συγκεκριμένες «μπίζνες». Μπίζνες που αριστερά κόμματα  και κομματικοί μηχανισμοί και ΜΚΟ έχουν μυριστεί και με την συνεργασία μυστικών υπηρεσιών και κεφαλαιοκρατικών μηχανισμών, εκτός των χρηματικών απολαβών, επιχειρούν και την διάλυση του εθνικού κορμού της πατρίδος μας.

Έλληνα, μη τους εμπιστεύεσαι, μη τους υπερασπίζεσαι, μη τους ψηφίζεις. Όποιος ακούς και μιλάει υπέρ των λαθρομεταναστών δεν είναι «φιλάνθρωπος» είναι μισέλληνας, προδότης και κατά πάσα πιθανότητα μπλεγμένος στις... μπίζνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου