8 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: Επίθεση κατά αλλοδαπών μικροπωλητών και το Σάββατο


Στο «στόχαστρο» της Χρυσής Αυγής έχουν μπει οι αλλοδαποί μικροπωλητές, καθώς μέλη του κόμματος πληθαίνουν τις "εφόδους" τους σε πανηγύρια και λαϊκές αγορές για την εκδίωξή τους. Λίγες ώρες μετά την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά αλλοδαπών στο πανηγύρι της Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα, ομάδα του κόμματος επιτέθηκε και σε μικροπωλητές στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το site aerasnews.gr, επικεφαλής της ομάδας ήταν ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος επισκέφθηκε το Σάββατο το πρωί την λαϊκή αγορά Μεσολογγίου, προκαλώντας ζημιές σε πάγκους παράνομων αλλοδαπών μικροπωλητών μαζί με άλλα μέλη του κόμματος.

Σε δηλώσεις του ο βουλευτής τόνισε ότι σκοπός είναι η πάταξη του παραεμπορίου:

«Πολεμάμε το παραεμπόριο, ήρθαμε εδώ σήμερα να δούμε την δημοτική αστυνομία και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ελέγχους, και αφού κωλυσιεργούσαν το κάναμε εμείς. Αυτές οι προσπάθειες θα συνεχιστούν γιατί αυτοί που πληρώνουν δεν είναι χαζοί και κάποιοι άλλοι να μην πληρώνουν. Ο κόσμος μας ενθαρρύνει και μας λεει να προχωρήσουμε» υποστήριξε.

Σημειώνεται
 ότι μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν και σε παράνομους μικροπωλητές στην Ιστιαία και σε άλλες περιοχές της χώρας την περασμένη εβδομάδα. Όσον αφορά την έφοδο της Χρυσής Αυγής σε πάγκους μικροπωλητών στη Ραφήνα οι αρχές διενεργούν προανάκριση.

To βίντεο από την έφοδο στη Ραφήνα:

ΠΗΓΗ: http://www.skai.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ:
Αυτό που έπρεπε να το κάνει η δημοτική αστυνομία και φυσικά η κρατική αστυνομία, το κάνουν οι Έλληνες πολίτες και τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Δυστυχώς τα λαμόγια που βρίσκονται στους δήμους και σε διάφορες άλλες κρατικές θέσεις, όχι μόνο έχουν αδιαφορήσει για την οικτρή κατάσταση στους δρόμους της πατρίδος μας, στα πανηγύρια, στα πεζοδρόμια, στα πανεπιστήμια, στις εκκλησίες, αλλά προφανώς, χρηματίζονται από όλο αυτό το κύκλωμα της παρανομίας, για να συντηρείται τόσα χρόνια.
Η κατάντια των άχρηστων που μας κυβερνούν και η αναλγησία τους έχει σπάσει κάθε όριο.

Αυτός ο Δένδιας, αυτό το τίποτα, πόσο ακόμα θα πρέπει να ξεφτιλιστεί, για να παραιτηθεί;
Ένα κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου, αυτήν την στιγμή εκτελεί τα αυτονόητα, με την συμμετοχή λίγων μελών του και τους δείχνει πόσο απλά θα ήταν τα πράγματα, αν είχε την διάθεση η ελληνική πολιτεία, να πράξει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έχουν πάρει την ανηφόρα. Βλέπουν οι "πατριώτες" της ΝΔ ότι ο κόσμος αποζητάει δικαιοσύνη και νομιμότητα και παρόλα αυτά δεν κουνιούνται εκατοστό από την θεσάρα  τους. Πόσο λαμόγια και σκουλήκια πρέπει να είναι; Μα πόσο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου