13 Σεπτεμβρίου 2012

Ρατσιστές οι Έλληνες που αγωνίζονται κατά των λαθρεμπόρων - δουλεμπόρων - λαθρομεταναστών

Απίστευτες εξαγγελίες του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ και δικαιοσύνης.
Θα καταδιώκουν τους Έλληνες που θα υπερασπίζονται τις εστίες τους, την δουλειά τους, την ζωή τους από τους λαθρομετανάστες.

Με αφορμή τις τελευταίες επιθέσεις - ελέγχους που έκαναν στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, σε λαϊκές και εμποροπανηγύρεις σε Αττική και Αιτωλοακαρνανία, σε λαθρομετανάστες, οι καθεστωτικές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να εκφοβίσουν τους αφυπνισμένους Έλληνες επαναστάτες, τους Έλληνες που αντιδρούν στον εποικισμό της πατρίδος μας από τους λαθρομετανάστες.
Ως προς τα γεγονότα· δυστυχώς, τη ανυπαρξία του ελληνικού κράτους, κάποιος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα έπρεπε να αντιδράσει. Μάλιστα, ακόμα και όποιοι λαθρομετανάστες μπορεί να προμηθεύτηκαν άδεια, το 99% εξ αυτών παρανόμως την διαθέτουν. Υπάρχουν κυκλώματα στους δήμους που χορηγούν αβέρτα άδειες σε λαθροεποίκους, προφανώς έναντι αμοιβής. Και φοβόμαστε, ότι μετά τα επεισόδια που έγιναν, όποιος λαθρομετανάστης επιχειρήσει να ζητήσει άδεια για πάγκο, θα την πάρει και μάλιστα τσάμπα. Τέτοια δουλικά μας διοικούν.

Και πάλι αναρωτιόμαστε· έχουν βγει στην κοινωνία να δουν τι θέλουν οι Έλληνες;
Συνεχώς με τις αντιδράσεις τους, τάσσονται κατά των Ελλήνων. Έχουν κάνει την Χρυσή Αυγή το δεκανίκι της πληγωμένης ελληνικής κοινωνίας. Και συνεχώς οι Έλληνες συσπειρώνονται γύρω από αυτήν.

Γιατί δεν κάνουν επιτέλους την δουλειά τους κράτος και αστυνομία; Μα γιατί δεν θέλουν.
Επίτηδες κάνουν τα στραβά μάτια στους λαθρομετανάστες, εφόσον αδυνατούν να εμποδίσουν την εισβολή τους και αδυνατούν και να τους απελάσουν, τους παραχωρούν χώρο και οικονομία, για να ψευτοζούν χωρίς να αντιδρούν.
Κατά βάσει λοιπόν, αυτοί οι προδότες πολιτικοί, έχουν αποδεχθεί ότι έχουμε απολέσει μέρος την εθνικής μας κυριαρχίας, εκ των έσω, από τους λαθροεποίκους.

ΕΛΛΗΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου