29 Αυγούστου 2012

Πακιστανοί λαθρομετανάστες έδειραν τους... αλληλέγγυους υποστηρικτές τους!

Την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο των Αθηνών, λαθροέποικοι και γερμανοτσολιάδες αλληλέγγυοι, μαζί με μερικούς παν' ηλίθιους συμπολίτες μας, έκαναν πορεία διαμαρτυρίας γιατί δέχονται οι λαθρομετανάστες....... ρατσιστικές επιθέσεις!!!

Η φωτογραφία δεν είναι από το Πακιστάν. Είναι από το Ελλαδιστάν...
Οι παράνομα εισελθόντες, διαμένοντες και βιοποριζόμενοι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, μαζί με τους καθεστωτικούς γερμανοτσολιάδες υποστηριχτές τους, ΤΟΛΜΗΣΑΝ να διαμαρτυρηθούν γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιοι Έλληνες που αντιστέκονται στην εισβολής τους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ
Σε αυτήν την συγκέντρωση έγινε εμφανές ότι οι λαθρομουσουλμάνοι επήλυδες δεν έχουν τον Αλλάχ τους.
Καθώς γινόταν η συγκέντρωση έδειξαν τις πραγματικές προθέσεις τους, που δεν ήταν άλλες από την διατυμπάνιση των φονταμενταλιστικών τους επιδιώξεων.
Με συνεχόμενα συνθήματα για τον Αλλάχ και για ιερό πόλεμο, έφθασαν στο σημείο να εξοργίσουν ακόμη και κάποιους από τους πανύβλακες αλληλέγγυους.
Όταν λοιπόν κάποιοι αλληλέγγυοι τους έκαναν συστάσεις για την συνθηματολογία τους, οι πονόψυχοι και καημένοι λαθρομετανάστες, όχι μόνο συνέχισαν τα συνθήματα με μεγαλύτερη ένταση, αλλά βιαιοπράγησαν κατά των υποστηρικτών τους. Αποτέλεσμα τουλάχιστον 4 με 5 άτομα να υποστούν το μένος των "καημένων οικονομικών μεταναστών".

Κερασάκι στην τούρτα; Στο άκουσμα της υποστήριξης της πορείας από το καθεστωτικό ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο πρόεδρος των λαθροπακιστανών δήλωσε ότι κανένα πολιτικό κόμμα δεν πρόκειται να τους καπελώσει.

Ευχόμαστε, πριν καταφέρουμε και διώξουμε τους εισβολείς, όλα αυτά τα σκουπίδια των λαθρομεταναστών, να εφαρμόσουν το οθωμανικό δίκαιο σε όλους τους γερμανοτσολιάδες αλληλέγγυους και λοιπά προδοτικά γουρούνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου