20 Αυγούστου 2012

Μικρά μαθήματα Ιστορίας, Γερμανικής Κατοχής. Από την Λιάνα Κανέλλη

Μία πολύ καλή, σύντομη, ιστορική ανάλυση, που μας κάνει ο Ηλίας Ηλιόπουλος, ιστορικός πολιτικός επιστήμων.
Δυστυχώς το πρόβλημα με την λαίλαπα που ονομάζεται ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ..... νεοφιλελευθερισμός, είναι ακριβώς αυτό που αναλύεται μέσω της συνεντεύξεως. Ότι δηλαδή αποζητούν τα ανοιχτά σύνορα και την άνευ προηγουμένου αποενθοποίηση των κρατών την Ευρώπης, όπως ακριβώς ο Γκέμπελς ονειρευόταν το 1943.
Φυσικά αν ο Γκέμπελς, ήθελε μία αποεθνοποιημένη Ευρώπη, υπό τη σκέπη της Γερμανίας, τα ορφανά,  του Μαρξ και αυτού (ΚΚΕ και λοιποί), θέλουν έναν αποεθνοποιημένο Κόσμο υπό τη σκέπη του διεθνούς σιωνισμού και του "κεφαλαίου".
Αυτό βεβαίως μας δημιουργεί σκέψεις και για την βαθύτερη ιδεολογία της "εθνικιστικής" Χρυσής Αυγής, η οποία έχει ως πατερούλη της τον Χίτλερ.
Και εδώ έρχεται και η απορία μας προς την "τσαμπουκαλού" Κανέλλη. Πως είναι δυνατόν, ενώ εκστασιάζεται με την αρχαιοπρεπή ομιλία του καλεσμένους της και διατυμπανίζει ότι αντιτίθεται με τις γκεμπελικές αντεθνικές μεθόδους (που η αριστερά βεβαίως ακολουθεί και επιδιώκει για την πατρίδα μας), συνεχίζει να είναι βουλευτής αυτού του προδοτικού νεογκεμπελικού βδελύγματος, του ΚΚΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου