1 Αυγούστου 2012

Παρακολουθήσαμε την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα

Παραβρεθήκαμε στην διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα, για να διαπιστώσουμε, ιδίοις όμμασι, τις διαδικασίες και την ανταπόκριση του κόσμου.
Την ώρα που εμείς φθάσαμε στην πλατεία πρέπει να υπήρχαν περίπου 300 συνάνθρωποί μας που περίμεναν να παραλάβουν τα τρόφιμα.
Δεν ξέρουμε πόσο αναξιοπαθούντες ήταν ούτε αν είχαν δείξει κάποια χαρτιά που να αποδείκνυαν την ανάγκη τους για εφοδιασμό, γιατί φθάσαμε στον χώρο κατά το τέλος της διανομής, γύρω στις 11:30.


Γεγονός πάντως είναι ότι δεν υπήρχε ένταση και όλοι όσοι είχαν απομείνει εκείνη την ώρα περίμεναν να πάρουν πατάτες, οι οποίες και διανεμήθηκαν μέσα σε ένα τέταρτο. Να τονίσουμε επίσης ότι σε συνομιλία που είχαμε με κάποιες κυρίες, που διένειμαν την εφημερίδα του κόμματος στους πέριξ χώρους, μας είπαν ότι δεχόντουσαν συνεχώς συγχαρητήρια από τους περαστικούς.


Στο τέλος και αφού ο κόσμος, εκτός Χρυσής Αυγής, είχε φύγει, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των επικεφαλής και αστυνομικού οργάνου. Ο λόγος ήταν η άμεση παράκληση, για απελευθέρωση της πλατείας από τα αυτοκίνητα και το φορτηγό, που έκανε το όργανο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:
Φαίνεται ότι αυτό που συμβαίνει με τις διανομές τροφίμων είναι αυθεντικό. Θα προσπαθήσουμε να παραβρεθούμε και σε άλλες για να έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Διατηρούμε όμως μία δυσπιστία ως προς το διάστημα που θα κρατήσουν αυτές οι διανομές. 
Εφόσον το ξεκίνησαν ΠΡΕΠΕΙ να το διατηρήσουν, να το επεκτείνουν, να το οργανώσουν καλύτερα.
Ούτως ή άλλως, όπως έχουμε ακούσει και από τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος, τα χρήματα για την αγορά των τροφίμων, προέρχονται από τις αποζημιώσεις του κόμματος και των βουλευτών του.
Οποιαδήποτε λοιπόν διακοπή αυτής της προσπάθειας θα την θεωρήσουμε αδικαιολόγητη και θα την στηλιτεύσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου