25 Φεβρουαρίου 2012

«Φάμπρικα» του ΠΑΣΟΚ για τους λαθρομετανάστες


ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ
23/02/2012

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ

«Φάμπρικα» νομιμοποίησης εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών επιχείρησε να στήσει το ΠΑΣΟΚ μέσω του εφαρμοστικού νόμου που αφορά στις αλλαγές στο χώρο της υγείας.
Με διάταξη που συμπεριλήφθηκε στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο μυριάδες αλλοδαποί θα «βαφτίζονται» άστεγοι, μυριάδες παράνομοι αλλοδαποί που θα δηλώνουν ότι δεν έχουν μόνιμη κατοικία ή διαμένουν σε ακατάλληλα καταλύματα. Παράλληλα, εκτός από τη στέγασή τους θα απολαμβάνουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και -ποιος ξέρει- και κάποια προνοιακά επιδόματα.
Επίσης, με βάση τον αντεθνικό νόμο Ραγκούση θα εξασφαλίσουν εν ευθέτω χρόνω, μικρότερο της επταετίας, την ελληνική ιθαγένεια, δημιουργώντας στρατιές ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και των κομμάτων της Αριστεράς.
Ευτυχώς στο παραπέντε της ψήφισης της επίμαχης ρύθμισης που θα αλλοίωνε στα επόμενα χρόνια τη σύνθεση του εκλογικού σώματος, σήμανε συναγερμός στη Ν.Δ., χάρις στον αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας του κόμματος Μανώλη Αγγελάκα που έκπληκτος ανακάλυψε το κόλπο-γκρόσο που ετοίμασαν οι υπουργοί Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης.
 

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ
Η άμεση κινητοποίηση που προκλήθηκε από τη δυναμική του παρέμβαση απέτρεψε τη νομοθέτησή της, αφού μετά από έντονες πιέσεις «πείσθηκε» ο αρμόδιος υφυπουργός Μιχάλης Τιμοσίδης να την αποσύρει.
Πληροφορίες, όμως, αναφέρουν, ότι ενδέχεται να επαναφερθεί σε άσχετο ν/σ σε μια προσπάθεια να ξεγελασθεί η Ν.Δ.
Για τους δύσπιστους σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις των κυβερνητικών στελεχών που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ αξίζει να αναφερθεί, επί λέξει, τι προβλέπει το άρθρο 29 του νόμου για ρυθμίσεις θεμάτων ΕΣΥ, φαρμάκων και φαρμακείων:
«Ως άστεγοι ορίζονται όλα τα άτομα που διαμένουν στη χώρα τα οποία στερούνται πρόσβαση ή έχουν επισφαλή πρόσβαση σε επαρκή ιδιοκτήτη, ενοικιαζόμενη ή παραχωρημένη κατοικία, που πληροί τις αναγκαίες τεχνικές προδιαγραφές και διαθέτει τις βασικές υπηρεσίες ύδρευσης και ηλεκτροδότησης».
Πρόκειται για τους απλά σκεπτόμενους για καθαρά φωτογραφική διάταξη που χαρακτηρίζει «ανέστιους» το σύνολο των αλλογενών στη χώρα μας, αφού στην πλειονότητά τους, τουλάχιστον στα χαρτιά δεν φαίνεται να ζουν με ανθρώπινες συνθήκες και κυρίως να απολαμβάνουν τη ζεστασιά μιας κατοικίας που διαθέτει τα προαπαιτούμενα!


Το σχόλιό μας:
Ο α-Δεσμευμένος Τύπος (στην ΝΔ) καλλίτερα θα είναι να αφήσει τις πατριωτικές κορόνες. Ας ξεμπρόστιαζε και τον Πάκη (Άκη Παυλόπουλο) τον αρχιλαθρολάγνο "αχρηστότερο υπουργό όλων των εποχών" σύμφωνα με δηλώσεις συναδέλφου του νεοδημοκράτη. 
Αλλά για τα κομματόσκυλα, υπέρ άνω όλων εστί το βρωμερό κόμμα τους.
Πατριώτες μη επηρεάζεστε από τις ψεύτικες αντιδράσεις τους. Η ΝΔ αντέδρασε γιατί, αν ξανάρθει ποτέ στην εξουσία, θα θέλει να μαντρώσει τους λαθρομετανάστες για την πάρτη της.
ΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ κανένα από τα βδελυρά - ανθελληνικά κόμματα της βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου