10 Φεβρουαρίου 2012

ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ δήλωση ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ


Αξιότιμοι κύριοι:
Αν και χριστιανή, απευθύνομαι σʼ εσάς τους Αθέους να σάς ενημερώσω για το εξής: Πρίν από λίγο (μεσημέρι Τετάρτης 8-2-2012, ο Τουρκαλβανός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έκλεισε με το «έτσι θέλω» το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας 89,5 Fm, γιατί του στοίχιζε πολλά. Μένουν άνεργοι 87 συνάδελφοι.

Και τί είπε ο άθλιος ο Ιερώνυμος στην σημερινή Σύνοδο; Ότι προτιμάει να ταΐζει τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνει τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους στον 89,5! Πιό πολύ πονάει ο Τουρκαλβανός Ιερώνυμος τους Λάθρο από εμάς τους Έλληνες!..

Δουλεύω τηλεφωνήτρια στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 8 χρόνια, είμαι χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών και βρίσκομαι σε απόγνωση αυτή την στιγμή. Τρελαθήκανε οι Δεσποτάδες μας, αγαπητοί κύριοι; Αυτό δίδαξε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός; Να φροντίζουμε τους Αλλόθρησκους και Αλλόφυλους, και να πετάμε στον δρόμο τα δικά μας παιδιά; Πάρτε θέση, σάς παρακαλώ, εσάς που σάς διαβάζουν πολλοί χριστιανοί, γιατί το πράγμα είναι πολύ σοβαρό.

Κάντε μιά σχετική ανάρτηση, γιατί σάς διαβάζει όλη η Θεολογική Σχολή και τους πονάει ό,τι γράφετε. Μπας και φιλοτιμηθούν και κάνουν πίσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παναγιώτα Πεπόνη
Εργαζόμενη του 89,5 FM

Από μήνυμα που λάβαμε από φίλο.
Εμείς απλώς να επαναλάβουμε ότι ο "καλός χριστιανός" Ιερώνυμος ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.
ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΜΟΓΚΟΛΟΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΣΟΥ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΣΟΥ. ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΗ.
    Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΑΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΩΣ?
    ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΒΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΡΩΪ ΠΡΩΪ

    ΑπάντησηΔιαγραφή