5 Ιανουαρίου 2012

Ληστεία Έλληνα από Λαθρομετανάστες τα ξημερώματα ενώ πήγαινε να εκκλησιαστεί

 


Φίλος του ιστολογίου μας, μάς κοινοποίησε περιστατικό που συνέβη στον πατέρα του.

Σήμερα λοιπόν τα ξημερώματα, γύρω στις 6, στην περιοχή του Ψυρρή, δύο μελαμψοί λαθρομετανάστες, Αφγανικής ή Πακιστανικής καταγωγής ίσως, επετέθησαν και τραυμάτισαν σοβαρά, ηλικιωμένο άνδρα την ώρα που πήγαινε σε εκκλησία της περιοχής.

Ο άνδρας περίμενε φίλη του για να την συνοδεύσει και να πάνε μαζί στην εκκλησία. Την ώρα λοιπόν που περίμενε, δύο σκουλήκια λαθρομετανάστες, του επιτέθηκαν βίαια, τον χτύπησαν άσχημα στο πρόσωπο και τον άφησαν αναίσθητο στο πεζοδρόμιο.

Επειδή, όπως όλοι γνωρίζουμε, το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο (όχι μόνο στην περιοχή του Ψυρρή αλλά και στις υπόλοιπες λαθροκρατούμενες περιοχές της Ελλάδος) καλούμε όλους τους Έλληνες να είναι πάντοτε υποψιασμένοι και εν εγρηγόρση.
Να μη κρατάμε μεγάλα ποσά πάνω μας και όταν μας επιτεθούν για να μας ληστέψουν, αν δεν έχουμε την δύναμη να αντισταθούμε, να τους παραδίδουμε άμεσα τα χρήματά μας. Όποιος έχει την δυνατότητα να αντιπαρατεθεί, καλό θα ήταν, σε  νόμιμη άμυνα πάντα, να τραυματίσει μέχρι και θανάσιμα αυτά τα καθάρματα.
Να μη κυκλοφορούμε βράδυ σε στενάκια, σοκάκια, στοές.
Να κινούμαστε πάντα σε ομάδες, έστω των δύο ατόμων, ιδίως σε ώρες και περιοχές όπου δεν υπάρχουν και άλλοι συνέλληνες.

Αυτήν την Ελλάδα θέλει η καθεστηκυία τάξη της Ελλάδος (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Πολυεθνικές, Σόρος, (αντι)Ρατσιστές, Αναρχοφιλελεύθεροι, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ).
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ....;
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου