16 Νοεμβρίου 2011

ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ αν ο Παπαδήμος είναι μέλος της Τριμερούς. Τάδε έφη Καρατζαφέρης



Ένας ανεπανάληπτος και απολαυστικός Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος με τις κωλοτούμπες του, δεν μας κάνει να πλήττουμε ποτέ...
Διαβάζουμε στον σχολιασμό του βίντεο: 

Το διδακτικό αυτό βίντεο είναι από τους «Φακέλους» του Αλέξη Παπαχελά στον «Σκάϊ» (Δευτέρα 14 Νοέμβρη 2011, ώρα 11.20 το βράδυ) :

Ο Αρχηγός του Λάος, Γιώργος Καραγκιοζοφέρης, ερωτάται από τον Παπαχελά (1:30 του βίντεο) αν είναι κακό που ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Λουκάς Παπαδήμος, είναι μέλος της Τριμερούς Επιτροπής. Και τί απαντάει ο Μαυρογυαλούρος Καρατζαφέρης (1:30 έως 2:09 του βίντεο); Ότι είναι πολύ καλό που ο Παπαδήμος ανήκει στην διαβόητη Τριμερή Επιτροπή, διότι τα αφεντικά του δεν θα τον αφήσουν να αποτύχει!!.. 

Ο ευφυής Παπαχελάς του απαντάει (2:43 του βίντεο) πως και οι Τζέφρυ Παπανδρέου - μπουχέσας Καραμανλής πήγαιναν στις Συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, αλλά τα αφεντικά τους τούς άφησαν να καταρρεύσουν!!..

Προσέξτε επίσης (2:47 του βίντεο) ότι για πρώτη φορά, ο Αλέξης Παπαχελάς ομολογεί δημοσίως πως έχει πάει και ο ίδιος μία φορά στις Συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ (σ.σ.: Πάνω από 3 φορές έχεις πάει Alexis, σύμφωνα με τα επίσημα Αρχεία της Λέσχης!..). Και ο Καρατζαφέρης του λέει αμέσως ότι αυτό δεν τον έκανε προδότη!!

Ιδού άλλη μιά μεγαλειώδης κωλοτούμπα του Γιώργου Καραγκιοζοφέρη:
Χρόνια ολόκληρα κατακεραύνωνε την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και την Τριμερή Επιτροπή από το "Τηλεάστυ" και τώρα που μπήκε στην Κυβέρνηση τις εκθειάζει και αφήνει να εννοηθεί (3:32 του βίντεο) ότι πέρασε και ο ίδιος από τέτοια σχολεία, αλλά εξακολουθεί να είναι πατριώτης...
Το κλού του βίντεο που ανεβάσαμε, είναι τα σημεία (1:39 έως 1:42 και 1:58 του βίντεο) όπου ο Καρατζαφέρης λέει ΜΠΡΑΒΟ και ΖΗΤΩ στον Παπαδήμο, επειδή είναι μέλος της Τριμερούς Επιτροπής!..
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου