27 Ιουλίου 2011

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΩΝ UCKΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ .

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕ ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΚΡΑΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ!


Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δ.Ι.ΑΣ και της Ασφάλειας Νίκαιας όταν εισήλθαν στην γιάφκα της σπείρας τριών ληστών αλβανικής καταγωγής που είχαν ρημάξει περιοχές της Αθήνας, αντικρίζοντας σημαίες του UCK, της γνωστής Κοσσοβάρικης παραστρατιωτικής οργάνωσης, και μεγάλο πλήθος προκηρύξεων με ανθελληνικά συνθήματα.
Υπήρχαν και πολλές φωτογραφίες καθώς και ηλεκτρονικό υλικό που παρουσίαζε τους ίδιους να καίνε ελληνικές σημαίες και να εξυβρίζουν και να απειλούν τους Έλληνες και την Ελλάδα!!!!
 Στο κρησφύγετο μάλιστα της σπείρας επί της οδού Κονδύλη 107 στην Νίκαια, βρέθηκαν μαζί με τα κλοπιμαία μεγάλης αξίας, και ένα τεράστιο οπλοστάσιο με όπλα τύπου Καλάσνικοφ καθώς και πιστόλια με τα απαραίτητα πυρομαχικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σπείρα ανήκε και συνελήφθη και ένας βρομύλος αντιεξουσιαστής προδότης ελληνικής καταγωγής....
Η έρευνα για τις διασυνδέσεις τις σπείρας συνεχίζονται. Στο Βόλο μάλιστα χθες συνελήφθη και άλλη σπείρα αλβανών που είχε ρημάξει την πόλη... Κάθε μέρα διαβάζουμε και βιώνουμε όλοι μας τα αποτελέσματα του πολυπολιτισμού τους... Ως πότε όμως; Νομίζετε ότι δεν έχει ήδη ξεπεραστεί προ πολλού κάθε ανοχή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σαν να μην έφτανε που οι Αλβανοί εθνικιστές  εγκληματίες μάς κλέβουν, μάς ληστεύουν και μάς δολοφονούν, φοράνε τις κουκούλες και το παίζουν αντιεξουσιαστές καταστρέφοντας τις πόλεις μας και τα καταστήματα  οδηγώντας τους καταστηματάρχες σε απελπισία και ζημιώνοντας το δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ. Και φυσικά όλα τα λεφτά των Ελλήνων που μας καταλήστεψαν οι Αλβανοί κακοποιοί, ο Μπερίσα προσπαθεί με κάθε τρόπο να εισαγάγει το μαύρο χρήμα στην Αλβανία

ΜΠΕΡΙΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

«Οικονομική αμνηστία» ονομάζουν το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος

Τρόπο για να εισάγει τα "μαύρα" χρήματα των Αλβανών μεταναστών αναζητά η Αλβανική κυβέρνηση. Σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών της Αλβανίας Alfred Rushaj, έχει καθοριστεί μια φορολόγηση 3% για τους μετανάστες, έτσι ώστε να τους ωθήσει στην εισροή και νομιμοποίηση των χρημάτων τους στην Αλβανία. 

ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΑΚΕΤΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ....

Με αυτό τον τρόπο ασχέτως αν τα χρήματα προέρχονται από εγκληματικές ενέργειες, με μια χαμηλή φορολόγηση υπέρ του αλβανικού δημοσίου και μια απλή αίτηση από τους μετανάστες, χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις, νομιμοποιούνται!
Πέραν των αιματοβαμμένων χρημάτων, το ελληνικό Δημόσιο βγαίνει χαμένο και από τα δεδουλευμένα αλλά αδήλωτα χρήματα, τα οποία ουδέποτε φορολογήθηκαν στην Ελλάδα ενώ το 3% αυτών θα πάει στην Αλβανία με μια εύκολη "μηχανή" ξεπλύματος.

Ο Υπουργός εξέφρασε την ανησυχία του για τους "σκληρούς όρους" που έχουν τα άλλα κράτη ως προς την διακίνηση των μαύρων χρημάτων, η οποία θα δυσκολέψει "το ξέπλυμα" στην Αλβανία και την αιμοδότηση των εκεί τραπεζών.

Σύμφωνα με τις στατιστικές μελέτες τα εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2011 έπεσε στα 153,1 εκατομμύρια ευρώ από τα 170 εκατομμύρια για την ίδια χρονική περίοδο το 2010 και 183 εκατομμύρια το 2009, και σε συνδυασμό με την τουριστική σεζόν κάνει την Αλβανική κυβέρνηση να επισπεύσει τα μέτρα την οικονομικής αμνηστίας, όπως την χαρακτήρισαν.
Τα χρήματα αυτά προέρχονται από τους μετανάστες τέκνα προς του γονείς που μένουν μόνιμα Αλβανία, και αποτελούν μια μορφή πρόνοιας - σύνταξης μιας μεγάλης μερίδας των υπερήλικων της χώρας.

Οι Αλβανοί μετανάστες κατά τις επίσημες στατιστικές μελέτες της γείτονος, σε ποσοστό ανά χώρα έχουν ως εξής:

42% - βρίσκονται στην Ελλάδα
32% - βρίσκονται στην Ιταλία
8,5% - στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Συνεπώς η μεγαλύτερη εισροή "μαύρων χρημάτων' αναμένεται από την χώρα μας... με περαιτέρω απώλειες και καταρράκωση του Ελληνικού Δημοσίου.



Πηγή: http://trikalagr.blogspot.com/2011/07/blog-post_5675.html



Οι Αλβανοί καίνε τα σύνορα με την Ελλάδα!


"Τόσες πολλές φωτιές μαζί, με εστίες τέτοιας έντασης και έκτασης, σχεδόν καθημερινά αυτό το διάστημα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, δεν έχουν ξαναεκδηλωθεί την τελευταία δεκαετία".

Αυτό μας έλεγε έμπειρος αξιωματικός της πυροσβεστικής στα Ιωάννινα. Η συχνότητα της πύρινης λαίλαπας κατά μήκος των συνόρων με την Αλβανία είναι ένα γεγονός προς προβληματισμό.

Οι περισσότερες φωτιές, που ανάβουν στο αλβανικό έδαφος, είναι αποτέλεσμα εμπρησμού. Οι Αλβανοί δεν έχουν τα μέσα για να τις κατασβήσουν κι έτσι περνάνε, ανεμπόδιστες στο ελληνικό έδαφος. Υπάρχει διακρατική συμφωνία και τα επίγεια και εναέρια μέσα της Ελλάδας μπορούν να περάσουν στο αλβανικό έδαφος, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της πυρόσβεσης. Όμως, αυτό δεν φαίνεται συνήθως κι έτσι οι φωτιές από την Αλβανία έρχονται στην Ελλάδα.

Πηγή:
http://trikalagr.blogspot.com/2011/07/blog-post_3865.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου