8 Ιουνίου 2011

Κώστας Καζάκης σε ανοιχτή ομιλία στο Σύνταγμα

Τις τελευταίες μέρες ακούσαμε κι εμείς για τον Κώστα Καζάκη. Ας δούμε τι λέει:
Κάνει πέντε προτάσεις που χρήζουν σοβαρού προβληματισμού και φυσικά έχουν ειπωθεί και από άλλους:
1) Να ξεφορτωθούμε τους βουλευτές
2) Να καθίσουν στο σκαμνί όσοι ευθύνονται για αυτήν την οικτρή κατάσταση
3) Να σταματήσει η πληρωμή στους τοκογλύφους
4) Να αποφύγουμε την μετεξέλιξη του καθεστώτος σε ένα Ευρωπαϊκό Καθεστώς που θα μας επιβάλουν οι ορδές των τραπεζών ναζί και να επαναφέρουμε την δραχμή
5) Δημοκρατία σ' αυτόν τον τόπο που θα επιβάλει ο Ελληνικός Λαός.



Επιπλέον παρατηρήσαμε ότι έχει ανοίξει και μία σύγκρουση μεταξύ Καζάκη - Γεωργιάδη. Θα παραθέσουμε λοιπόν και δύο επιπλέον βίντεο από την αντιπαράθεση αυτή.

Κώστας Καζάκης


Απάντηση Σπυρίδωνος (Άδωνις) Γεωργιάδη


Εμείς έχουμε να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις επί του θέματος
Από ότι φαίνεται ο Γεωργιάδης έχει, ή σπουδές οικονομικού πανεπιστημίου ή έχει αξιόπιστους οικονομικούς αναλυτές, ειδάλλως δεν εξηγείται η τόση σιγουριά του επί θεμάτων καθαρά οικονομολογικών και η σφοδρή αντιπαράθεσή του με οικονομολόγους, τους οποίους, σε πολλές συζητήσεις, εμμέσως πλην σαφώς, τους βγάζει άχρηστους.
Δεν λέμε ότι ο Καζάκης έχει δίκιο, άλλωστε δεν είμαστε οικονομολόγοι για να γνωρίζουμε, απλώς θα έπρεπε να υπάρξει αντίλογος από κάποιον άλλον που να κατέχει αυτά τα ζητήματα.

Κατά δεύτερον κατηγορούν ο ένας τον άλλον με ορολογία του 1940...
α) Ο Καζάκης από την μία λέει ότι η ιδεολογία του Γεωργιάδη προέρχεται από τους δοσιλόγους κλπ.
- Έλεος. Μεγαλύτερη μπαρούφα, ψέμα, ηλιθιότητα και αθλιότητα δεν θα μπορούσε να ξεστομίσει. Και δεν μιλάμε για τον βουλευτή, για τον οποίο έχουμε αρχίσει να αμφιβάλουμε εδώ και καιρό για το πόσο βάζει την πατρίδα πάνω από το προσωπικό του συμφέρον, αλλά μιλάμε για τους Έλληνες πολίτες που έχουν, πάνω κάτω, τις ίδιες ιδεολογικές βάσεις και βάζουν ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ την Ελλάδα πάνω από όλα.

β) Ο Γεωργιάδης κατά δεύτερον τον κατηγορεί για μπολσεβίκο, επειδή ζήτησε εν ολίγοις, ο Λαός να πάρει την εξουσία στα χέρια του.
- Όπως αναφέρεται και στο Σύνταγμα "η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων". Πιστεύουμε ότι το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και οι διεφθαρμένοι υποστηρικτές του, οδηγούν τα πράγματα προς τα χέρια των Ελλήνων Πολιτών. Είναι τόσο διαφθαρμένο το σύστημα ώστε να μη μπορεί να βάλει στην φυλακή ούτε τον κλητήρα ενός υπουργείου· γιατί ξέρει ότι η διαφθορά φθάνει μέχρι τα υψηλότατα κλιμάκια την δημοσίας διοικήσεως.
Κακά τα ψέματα, λοιπόν, με την παρούσα κατάσταση δεν πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα να υπάρξει κάποια βελτιώση της οικτρής οικονομικής - κοινωνικής - εθνικής καταστάσεως, που μας έχουν οδηγήσει τα κομματόσκυλα.

Κάποιοι ανόητοι πίστεψαν ότι π.χ. το ΛΑΟΣ θα έμπαινε στην βουλή και θα έκανε την διαφορά, μιας και τα περισσότερα στελέχη του έπαιρναν για πρώτη φορά το χρίσμα τού βουλευτή. Όμως σχεδόν από τον πρώτο χρόνο φάνηκε να προσαρμόζονται μία χαρά με το σύστημα. Κάποιες φωνασκίες σε τηλεοπτικούς διαύλους και στο βουλευτήριο, ήταν μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων, αφού όταν κλίθηκαν να αντιταχθούν ενεργά ενάντια στο σύστημα και να υπερασπιστούν σοβαρά εθνικά ζητήματα, σώπασαν...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ πρέπει να υπάρξει κάποιου είδους ανατροπή αυτής της γάγγραινας των 300 ή ριζική μετατροπή του συστήματος. Όποιος μπαίνει σε αυτό το κτήριο που ονομάζουν Βουλή, μολύνεται από την βρωμιά και την μούργα που έχει σωρευτεί όλες αυτές τις δεκαετίες.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ...ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ!!!!
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΑΡΧΟΥΣΑ ΔΥΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    http://kanena2010.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή