30 Μαΐου 2011

Οι "Αγανακτησμένοι" της Ελλάδος πρέπει να τραβήξουμε, τώρα, την δική μας ρότα. Έξω από πολυπολιτισμικές μπαρούφες και παγκόσμιες διακυβερνήσεις

Ευχαριστούμε τους Ισπανούς και όποιους τους οργάνωσαν αλλά είναι καιρός να γίνει το κίνημα ένα καθαρά Εθνικοαπελευθερωτικό - Πατριωτικό ξέσπασμα. Κατά των διεθνών καταπιεστών μας που μας επιβάλουν Οικονομική Εξαθλίωση - Απατρία - Λαθρομετανάστευση. Αυτά πρέπει να πολεμήσουμε με την ίδια ένταση γιατί είναι αλληλένδετα μεταξύ τους. 
Η Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση επιβάλει κράτη πολυπολιτισμικές σούπες. Αυτό το κάνουν ώστε να έχουν μηδενικές αντιδράσεις και αντιστάσεις. Ξέρουν ότι μόνο τα καθαρά ΕΘΝΙΚΑ κράτη μπορούν να αντιταχθούν πραγματικά στα σχέδιά τους, γι' αυτόν τον λόγο και φόρτωσαν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας με όλη την βρωμιά του πλανήτη.
ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ λοιπόν ώστε να το κίνημα να γίνει πραγματικά επαναστατικό!

(…. «Εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα……» γράφει ο Εσέλ τονίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προπομπός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.)
Γίνονται πολύ άσχημα παιχνίδια με την αγανάκτηση των Ελλήνων το ότι επιτέλους βγήκε ο ελληνικός λαός στους δρόμους και τις πλατείες να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά και δυναμικά είναι πολύ θετικό και είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός αλλά…………
Υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να προσέξουμε, πρέπει να σταματήσουμε να συγχέουμε την αντίδραση των Ελλήνων με αυτή των Ισπανών πλέον,σαφώς και ήταν η αφορμή αλλά τώρα πρέπει να τον κάνουμε δικό μας αγώνα για την χώρα μας,επειδή πολλά βγαίνουν στη φόρα και είναι κάπως ύποπτη η όλη διοργάνωση και εξέλιξη της κλιμάκωσης του κινήματος αγανακτισμένων από την Ισπανία εδώ στην Ελλάδα επιζητεί προσοχή και διερεύνηση του φαινομένου  με λογική και ηρεμία.

Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα,πως ξεκίνησε το κίνημα των αγανακτισμένων από την Ισπανία;

Ο “ηθικός αυτουργός” είναι ο “αριστερός” εβραιο –γαλλογερμανικής καταγωγής 93χρονος ονόματιΣτεφάν Εσέλ.
 Συνταξιούχος διπλωμάτης και “μαχητής” της Γαλλικής αριστεράς.
Πρόσφατα ο Εσέλ έγραψε ένα βιβλίο με τον τίτλο  «Ιndignez-vous!» στα ελληνικά σημαίνει“αγανακτήστε”,και προτρέπει τους νέους να ξεσηκωθούν,το βιβλίο του έχει τεράστια επιτυχία και συνεχίζει και πουλάει 400 αντίτυπα σχεδόν επί καθημερινής βάσεως σε Ισπανία και Γαλλία.
Από τον τίτλο του βιβλίου του πήρε και το κίνημα των “αγανακτισμένων” στην Ισπανία την ονομασία του «Los Indignados» (Οι Αγανακτισμένοι).
Το σύνθημα του Εσέλ μέσα στο βιβλίο άλλα και στις προσκλήσεις που δέχεται για να μιλήσει  είναι «Το μέλλον είναι η νεολαία. Γι’ αυτό εξοργιστείτε. Εξεγερθείτε» όπως και οι διεθνιστικές του απόψεις που έχει εκφράσει:
“Πολιτικοί, οικονομικοί ηγέτες και διαχειριστές, πειθαρχήστε! Εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα και δρομολογήστε μια παγκόσμια στρατηγική, για παράδειγμα στο πλαίσιο ενός συμβουλίου των ΗΕ για την οικονομική και κοινωνική ασφάλεια“, γράφει ο Εσέλ τονίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προπομπός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
“Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, περισσότερο ακόμη και μετά το τέλος του πολέμου το 1945, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις μεγάλες προκλήσεις της παγκόσμιας δικαιοσύνης, της δικαιοσύνης στην οικονομία, και της προστασίας του πλανήτη μας.
Ειδικά σε αυτό το πεδίο μπορείς να δραστηριοποιηθείς πλέον μόνον ως παγκόσμια οργάνωση“.
Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν είναι το ιδεολογικό υπόβαθρο των “αγανακτισμένων” στην Ισπανία.
Και έτσι ξεκίνησε………. ή μάλλον το ξεκινήσανε ¨κάποιοι” που θέλανε να δουν “επαναστάσεις” πιο “ειρηνικές” φυσικά στον ευρωπαϊκό νότο.
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως συγχέουμε τις “επαναστάσεις” στις χώρες της β.Αφρικής
αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι και στην Αίγυπτο άλλα και στην Λιβύη ήταν υποκινούμενες,μόνο η εμπλοκή της μουσουλμανικής αδελφότητας στις εξεγέρσεις στην Αίγυπτο τα  “λέει” όλα,αφού είναι γνωστό ότι μέσα στην μουσουλμανική αδελφότητα “εργάζονται” αγγλοαμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες.
 Για την Λιβύη είναι πλέον ευδιάκριτο τουλάχιστον ότι από την αρχή παιζόταν ένα “συμμαχικό” θέατρο για τα “πλούσια” πετρέλαια της β.Αφρικής.
  Τα παραπάνω δεν αναιρούν την εξαθλίωση και τις “μεσαιωνικές” συνθήκες που ζούσαν οι λαοί της β.Αφρικής,αλλά με αφορμή αυτήν την θέληση των λαών της Τυνησίας της Αιγύπτου και της Λιβύης τα κέντρα ελέγχου της Νέα τάξης πραγμάτων βρήκαν τον τρόπο να αποκτήσουν “πεδίο” για αποκτήσουν τον έλεγχο της περιοχής υποκινώντας επαναστάσεις,βέβαια δεν θα μπορούσε να γίνει αναίμακτα γιατί θα έπρεπε να ανατραπούν αυταρχικά καθεστώτα.

Με την Λιβύη γιατί ακόμα “παλεύουν” οι “συμαχικές” δυνάμεις;

Οι Η.Π.Α έχουν βρει μία καλή πρόφαση ώστε να διατηρούν μια ισχυρή παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο και είναι κάτι που ενοχλεί την Ρωσία για αυτό εξαρχής η Ρωσία ήταν αντίθετη σε οποιαδήποτε “δυναμική” εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην περιοχή φυσικά το πρώτο βόλι φροντίσανε οι Αμερικανοί να το κάνει η Γαλλία για να μην δώσουν δικαίωμα και να μην φανεί η παρουσία τους ηχηρή,από την άλλη η συνεργασία Η.Π.Α και της Γαλλίας του Ν.Σαρκοζί υπάρχει και μάλιστα είναι αρκετά αμοιβαία,εάν εξετάσουμε την υπόθεση του Δομίνικου Στρος Καν(Στράους Κοέν για την ακρίβεια) μάλλον παίχτηκε ένα παιχνίδι συνωμοσίας με συνεργασία των Η.Π.Α και Ν.Σαρκοζί.

…….και οι “αγανακτισμένοι” στην Ελλάδα τι σχέση έχουν;

Μα εδώ είναι το ζήτημα ότι μάλλον η όλη οργάνωση των “Αγανακτισμένων” στην Ελλάδα είναι στο ιδεολογικό κλίμα των επαναστάσεων των προαναφερθέντων με ύποπτες ιδεολογικές “ιαχές” την στιγμή που οι Έλληνες πρέπει να κινηθούν με ένα εθνικοπατριωτικό δημοκρατικό μένος κατά του διεθνισμού ,των τραπεζικών λόμπυ ενάντια στην λαίλαπα της Νέας τάξης πραγμάτων και των υπαλλήλων της.
Για αυτό υφιστάμεθα προσοχή στο τι πρέπει να υποστηρίξουμε,την δεύτερη μέρα της συγκεντρώσεως στο Σύνταγμα είδα ακόμα πιο πολλές ελληνικές σημαίες και να τραγουδιέται ο εθνικός ύμνος μας, αυτό υποδηλώνει πατριωτικό συναίσθημα.
Θα προσπαθήσουν με πολύ υπόγειο τρόπο να “καπελώσουν”αυτές τις συγκεντρώσεις περνώντας ένα ιδεολογικό υπόβαθρο διεθνιστικό με ένα πέπλο “υπέρβασης” άλλα όπως το εννοούν “αυτοί” .
Εμείς θέλουμε μία Ελλάδα εύνομη  δημοκρατική εθνικά και οικονομικά ανεξάρτητη  με σεβασμό προς τον Έλληνα με πατριώτες στο “τιμόνι”της χώρας που θα λειτουργούν με βάση το συμφέρων των Ελλήνων και της χώρας για την ευημερία της Ελλάδας και των παιδιών μας.
Για αυτό ας δείξουμε το παρόν κρατώντας μία ελληνική σημαία και να διώξουμε τους “υπαλλήλους” της Νέας τάξης πραγμάτων γιατί όσο περνάει ο καιρός τα γεγονότα θα κλιμακώνονται και εάν το αφήσουμε να περάσει το σημείο μη αναστροφής του λάθους τότε θα ξυπνήσουμε και δε θα έχουμε πατρίδα και θα είμαστε σκλαβωμένοι και οικονομικά εξαθλιωμένοι σε μία ντουζίνα πολυεθνικών εταιρειών του κ.Σόρος και λοιπών νεοταξικών λαμόγιων.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΌΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
ΕΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.  
Ιωάννης Λ - eothetis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου