30 Μαΐου 2011

Ανοιχτή συγκέντρωση στα Προπύλαια Τρίτη 31 Μαΐου


O Πρύτανης του Παν. Αθηνών και σημαντικοί διανοούμενοι καλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση.

Σας το παραθέτω για ενημέρωση:

         Σημαντική πρωτοβουλία από ακαδημαϊκούς και διανοούμενους αποτελεί η διοργάνωση ανοιχτής συγκέντρωσης-διαμαρτυρίας, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, απέναντι στα μέτρα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση και η τρόικα για την αντιομετώπιση της οικονομικής κρίσης.
        
Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση με πρωτοβουλία του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, του μεγάλου έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και των καθηγητών Γιώργου Κασιμάτη, Γιώργου Κατρούγκαλου, Νότη Μαριά, Κώστα Μπέη και Κώστα Χρυσογόνου.
        Η πρόσκληση στην εκδήλωση-συγκέντρωση απευθύνεται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, σε κάθε πατριώτη που θέλει να διατρανώσει την αντίθεσή του στην υποτέλεια της ελληνικής κοινωνίας και την απαξίωση του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας.
Πηγή: Επίκαιρα


Εμείς να πούμε ότι όλοι οι Έλληνες Πατριώτες θα πρέπει να δείχνουν, σε κάθε εκδήλωση που αφορά την ΠΑΤΡΙΔΑ και τα δίκαια της ΕΛΛΑΔΟΣ, ότι δεν θα αφήσουν προδότες ή καιροσκόπους ή πρακτορίσκους ή απάτριδες πολυπολιτισμικούς βρικόλακες, να μετατρέψουν την οργή και το δίκαιο έτοιμα, σε τροχοπέδη για την παγκοσμιοποίησή τους.

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ... ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΡΛΑ...

ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου