6 Απριλίου 2011

Απαράδεκτη αναθηματική πλάκα στην λεωφόρο Αλεξάνδρας από το ΚΚΕ

Θα μπορούσαμε άνετα να χαρακτηρίσουμε την συγκεκριμένη πλάκα, πλάκα του μίσους και της διχόνοιας.

Με ποια λογική, αυτοί οι ανεκδιήγητοι στο ΚΚΕ, προχώρησαν σε αυτήν την προδοτική και επαίσχυντη πράξη;

Από όσο μάθαμε η πλάκα αυτή βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, εδώ και περίπου 2 χρόνια. Για το θέμα αυτό, εξ όσων γνωρίζουμε, έχουν υποβάλει επερωτήσεις στην Βουλή βουλευτές του ΛΑΟΣ (για κάτι τέτοια πετάνε την σκούφια τους).

Πρόκειται για μία ανιστόρητη και αστεία πλάκα.
Νομίζουν ότι οι Έλληνες παραμένουν αγράμματα βόδια και μπορούν να τα κατευθύνουν όπως αυτοί θέλουν. Μα ποιους κοροϊδεύουν; Τι αναχρονιστικά συνθήματα είναι αυτά;
Οι κρυφοί συνεργάτες των Άγγλων και φανεροί των Σοβιετικών· τα τσιράκια του παγκοσμίου εξουσιασμού και κατ' επέκτασιν οι κολαούζοι των παγκοσμίων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, έχουν το θράσος να αναφέρονται ως πολέμιοι των αφεντικών τους!!!

 Φυσικά σε καμμία περίπτωση δεν θέλουμε να ψέξουμε τους απλούς, αγνούς ακολουθητές αυτού του κόμματος. Ειδικά δε, στην εποχή που αναφέρονται, στην συγκεκριμένη πλάκα, σχεδόν όλος ο όγκος του λεγομένου "Δημοκρατικού Στρατού" ήταν ΑΓΝΟΙ Έλληνες Πατριώτες, που υπέστησαν πλύση εγκεφάλου από τα Προδοτικά Υποκείμενα που στελέχωναν την ηγεσία αυτού του κόμματος.

 Σχεδόν όλος ο όγκος των Ελλήνων ανταρτών της ναζιστικής κατοχής, πολεμούσε με όραμα την απελευθέρωση της πατρίδος και ουχί την υποδούλωσή της στα δικτατορικά στρατεύματα του Στάλιν. Όμως, αυτοί οι αγνοί και αγράμματοι Πατριώτες, έπεσαν θύματα προσηλυτισμού. Με φληναφήματα για το δίκιο του εργάτη και του αγρότη, διάφορα ψεύδη (και δεν ξέρουμε τι άλλο) και με απειλές κατά της ζωής των ιδίων και των συγγενών τους, η προδοτική ηγεσία του ΚΚΕ, κατάφερε να συνεχίσει την στελέχωση των αντάρτικων σωμάτων και μετά την απελευθέρωση από τους γερμανούς.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι για τον εμφύλιο και για τα χάλια που ακολούθησαν (και από τις δύο πλευρές) οι μόνοι υπαίτιοι είναι οι πεμπτοφαλαγγίτες ηγήτορες κομμουνισταί.

ΕΛΛΗΝΕΣ Πατριώτες Σύντροφοι, σταματήστε να στελεχώνετε αυτό το βδελυρό-προδοτικό κόμμα, το μόνο που έχει, είχε και θα έχει ως σκοπό της υπάρξεώς του είναι η διάλυση της Πατρίδος μας.


2 σχόλια:

  1. Τα παγκοσμια κεντρα ληψεως αποφασεων,αφου μελετησαν την Ιστορια μας,εξετασαν την ιδιοσυγκρασια μας,ανελυσαν τις διαφορες στατιστικες μας,μας επελεξαν για το κοινωνικο πειραμα,τα χαρακτηριστικα του οποιου,βιωνουμε σημερα ολοι οι Ελληνες.Δεν ειναι τυχαιο,που ξεκινησαν απο μας.Ουτε που συνεχισαν με τους Ιρλανδους.Αρκει η σπουδη γεγονοτων,οπως το εν λογω θεμα,για να αιτιολογηθει η ολη κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό! Πού ακριβώς απέναντι; πίσω απο το γήπεδο; απέναντι; διασχίζεις δηλαδή και την Αλεξάνδρας; ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΥ...

    Πάντως τελειώνεις το κείμενο με μία τεράστια βλακεία. Το κκε δεν έχει σκοπό να διαλύσει καμμία πατρίδα γιατί πολύ απλά είναι πλήρως απορροφημένο απο το αστικό σύστημα το οποίο καλά ταϊζει και ταϊζεται πλέον (παλιότερα το τάιζε η μαμά Ρωσία).
    Τα μεγαλύτερα λαμόγια, κλέφτες, δήθεν, καθίκια δημοσίου, εργατοπατέρες που μετά γίνονται βουλευτές και όλο αυτό το εμετικό σύμπλεγμα στελεχώνεται απο "αριστερούς". Μαλάκες είναι να θέλουν να το καταστρέψουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή